Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelssssssssssss

palenie papierosów a tabletki cilest

Polecane posty

Gość pudelssssssssssss

Prosze pomozcie odp mi na pytanie czy przy braniu tabletek cilest mozna palic papierosy ?? czy nie ma to wplywu jakiegos oslabiajacego tabletki ? poniewaz biore takowe i nie wiem czy moge palic :)) sorrka za glupie pytanie ale prosze pomozcie

Gość mozna a dlaczego nie?
tylko nie wiem czy wiesz ze palic sie w ogole sie nie powinno biorac tabletki anty i nie chodzi tu o obnizanie skutecznosci tabletek, bo papierosy nie maja na to wplywu

nie wazne jakie tabletki ale przy zadnych nei powinno sie palic - ze wzgledu na wieksze ryzyko zachorowania - z reszta masz wszystko w ulotce

Gość pudelssssssssssss
tzn pale od 4 miesiecy nie duzo, ale pale ze wzgeldu na nerwy zwiazane z wypadkiem w ktorym bralam udzial, chce rzucic i rzuce napewno ale wolalam zapytac czy nie zmijesza to dzialania tabletek :)) dziekuje wszytskim za odp :

Gość kasmana
Raczej jedno drugiemu nie sprawia żadnych problemów. Ja nie paliłam normalnych, tylko elektroniczne - nie słyszałam, aby jedno negatywnie wpływało na drugie - raczej czegoś takiego nie ma. Teraz jestem na Viltach, malinowe - super sprawa ;-)

Gość gość
Nie można w dwóch dziurach mieć naraz przyjemności.