Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciastolina123

Kuźwa przytyłam 2kg !!!

Polecane posty

Gość Ciastolina123

Jestem wsciekła, od lat moja waga to 53kg przy 167cm i starałam sie ją trzymac. a dzisiaj waze się i jest 55 [zły]. Niby nie widac nic po mnie ale jestem zła i zle się czuje. ostatnio pozwoliłam sobie na troche słodyczy i to pewnie dlatego, do tego jeszcze mam okres. Jak to szybko zrzucic?

Gość Ciastolina123
polknełam nasienie słonia Afykanskiego ... Zwykle polykam nasienie swojego chlopaka i tyje najwyzej 1 hram , ale cos mi sie pomieszało i dlatego przytyłam 2 kg dzieki słoniowi

Gość Ciastolina123
polknełam nasienie słonia Afykanskiego ... Zwykle polykam nasienie swojego chlopaka i tyje najwyzej 1 gram , ale cos mi sie pomieszało i dlatego przytyłam 2 kg dzieki słoniow

Gość Ciastolina123
nie nigdy tak nie miałam, a moze nie zwrociłam uwagi. wiec myslicie ze te 2kg to od okresu, nie chce mi się wierzyc. spadac podszywy

To normalne, podczas okresu woda zatrzymuje się w organiżmie i waga może wskazywać nawet o 2 kg więcej. Po okresie powinna wrócić do normy ;)

to bardzo częste, ponad połowa kobiet tyje przed lub w trakcie okresu. Ja też tak mam, zawsze przed okresem mam większy apetyt szczególnie na słodycze. Później wszystko wraca do normy :)

Gość Ciastolina123
ale boje sie ze mi to nie spadnie. przez to dzisiaj zjadłam tylko jogurt naturalny i mam zamiar sie troche przegłodzic i pocwiczyc dzisiaj