Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grafka staropolska

Czy to duzo, czy malo?

Polecane posty

Gość grafka staropolska

Miec 6 partnerow sexualnych :( Z 4 bylam w zwiazkach, 2 to tylko numerek. Jakie jest Wasze zdanie?

Gość ja miałam więcaj
bo 10 ;). 11 to jest mój mąż :D

Gość ab12ab12ab12
Czy chciałabyś ze mną numerek ?

Gość powinny być skórzane
12:30 [zgłoś do usunięcia] Czarny Kobiecy Pazur wiesz..zależy ile masz lat ale moim zdaniem nigdy nie ich za mało Po jakiemu ty piszesz pustaku? Twoim zdaniem im więcej tym lepiej? widać że się puszczasz :O

Gość grafka staropolska
Mam 30 lat :(

Gość grafka staropolska
ab12ab12ab12 Czy chciałabyś ze mną numerek ? nie dziekuje. Teraz interesuje mnie juz stabilizacja :)

chyba źle mnie zrozumiałes/łaś napisałam ze nigdy nie jest ich za mało..to znaczy ze nie mozna powiedziec ze ktoś miał za mało facetów bo lepiej nie miec wcale niz miec dużo....i czytaj dokładniej pustaku

Gość grafka staropolska
tak szczerze - a czy przyznalas sie mezowi ilu tak naprawde mialas partnerow??

Gość Wiem to, ze NIGDY ale to NIGDY
NIE WOLNO!! przyznawac sie stałemu partnerowi, odnośnie wcześniejszych partnerów sexualnych !!! Facet im wie mniej tym lepiej :)

on nie chcial wiedziec.wie tylko,ze byl jeden powazny zwiazek i jakies przelotne.pytalam kiedys czy chce znac szczegoly i powiedzial,ze nie. on sam byl pare razy w burdelu,wiec sam swiety nie jest:P

A więc moja rada jest w 100% słuszna :)

Autorko, skoro masz 30 lat to nie jest jeszcze tak zle ;). Patrzac na teraźniejsze małolaty to w wieku 20 maja już od 6 w zwyż.... :)

Gość grafka staropolska
tak szczerze - dziekuje, ze odpowiedzialas :) Ja na wiosne biore slub i tez nie mam zamiaru sie przyznawac :) Widac, ze mezczyzn to tak naprawde nie interesuje :)

grafka staropolska to chyba nie tak dużo. ciesz się że miałaś 6 :P ja nie miałam żadnego :P

Gość NATHASZSZA
A ja sie pytam, jak mozna mieć jednego partnera na całe życie??? :-O Przecież sex jest bardzo ważny w związku i nawet taka kobieta nie ma porównania......Męczy się z jednym ślubnym bez orgazmu :-O Do autorki-----patrząc na twój wiek, to uważam, że nie jest to dużo.

nathaszsza więc uważasz, że mając jednego partnera nie ma się szans na orgazm??? więc ilu miałaś? 20 ? 30? po którym osiąga się orgazm??? współczuję Ci bo ja mam jednego partnera seksualnego (mojego męża) i zapewniam Cię, że orgazmy też mam :)

Gość grafka staropolska
100% - ciesz sie kobieto, że jeszcze nie miałaś :) Chodzi mi o to, że nie śpiesz się z tym pierwszym razem. Serio mówie!! Ja patrąc teraz z perspektywy czasu, bardzo żaluje, że straciłam cnote z moim pierwszym (5 lat razem, byliśmy zaręczeni, zerwałam zaręczyny). Nie wyobrazam sobie być z nim do końca dni :)

Gość NATHASZSZA
A z kad wiesz, że masz orgazm??? Przeciez, skoro nie masz wcześniejszego doświadczenia, nie możesz być pewna, że ten Twój jest na tyle dobry, żeby cię zadowolić!! Miałam trzech. Ten trzeci jest moim mężem. Z pierwszym było 0 satysfakcji do póki nie spotkałam mojego męża :D

Gość NATHASZSZA
okropieństwo, wiesz dlaczego mężczyzni biorą sobie dziewice za żone? Z wygody!!! A dlaczego zdradzają żone "dziewice", nie z dziewica tylko z doświadczoną kobietą?! Odpowiedz sobie sama :)

wiesz, mówi się, że aby wiedzieć co to jest orgazm- musisz to poczuć na własnej skórze :) ja to czuje i nie potrzebuję przekonywać się o tym z innym facetem :) jestem zaspokojona i nie odczuwam takiej potrzeby.

piszesz, że zdradzi bo będzie szukał czegoś innego... a ja Ci napiszę, że Twój też może zdradzić z innego powodu- może będzie chciał spróbować z dziewicą. albo tak mu się spodobało skakanie z kwiatka na kwiatek, że nie będzie mógł się powstrzymać przed kolejnym razem... twoje tłumaczenie o zdradzie nie trafia do mnie w ogóle :)

Gość nie liczy sie ilosc partnerow
ale raczej jakosc kazdego zwiazku, zaangazowanie, obopolny szacunek W tym wieku jest normalne,ze mialas 4 powaznych facetów. No i nie wiem, co rozumiesz przez numerek, bo jak z obcym w kiblu to fe, jak jeden raz z kims znajomym i sensownym , ktorego nie chce sie jednak powtarzac - to tez normalne.

Gość NATHASZSZA
okropieństwo - ja nie chcialam swoją wypowiedzią wpłynąć na nikogo!! Wyrazilam swoje zdanie i wzielam przykłady z zycia wzięte ;) Zresztą można zauważyc nawet na tym topiku ile jest tematów typu: nierobie z mezem tego tamtego moj maz ma kochnke... itp. Skoro piszesz, że masz orgazmy z pierwszym partnerem to wielki SZACUN i wynika z tego, że jesteś SZCZĘSCIARĄ :)

skad wiesz, ze masz orgazm??????????? hahahahhaha NATASZA JA NIE MOGE ROZBILAS MNIE