Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnes 01

Ostrzeżenie dla przyszłych matek

Polecane posty

Drogie koleżanki ! Jeśli chcecie zajść w ciążę, szczęśliwie ją donosić i urodzić zdrowe dziecko- NIGDY NIE KORZYSTAJCIE Z USŁUG DR. OSADOWSKIEGO !!! Nie piszę tego jako osoba nie mająca w tym temacie żadnej wiedzy. Pracuję z ludźmi którzy go znają, znam kobiety które straciły przez niego swoje upragnione dziecko, których ciąże były bagatelizowane. Donoszone zdrowe dzieci zostały "zmarnowane" BO doktorowi nie chciało się należycie zająć pacjentką, poważnie potraktować jej zgłaszanych dolegliwości, ma w nosie to czy wcześniej przez wiele lat starałaś się op ciążę, poroniłaś już kilka razy i bardzo boisz się o następne ! Kobiety on nie potrafi interpretować tego co widzi w USG ! Co z tego że zrobił sobie kiedyś 2 stopień specjalizacji (jak się ma znajomości to bez wysiłku można go zdobyć ) liczy się to jaki jest w praktyce! Jeśli znacie kogoś ze szpitala w którym pracuje, dowiedzcie się ile już nienarodzonych, prowadzonych przez niego ciąż lub porodów skończyło się tragicznie ! To materialista i gbur ! Jest miły dopóki mu płacisz za wizyty lub chce żebyś została jego pacjentką. Potrafi przy tym podważać kompetencje innych lekarzy by tylko ściągnąć na swoja stronę ! Ja w porę uciekłam od jego usług i jak się później okazało uratowałam swoje dziecko !

Gość Dr Osadowski
osz ty pipo już widzę co za brednie wypisujesz, mam Cie w końcu!