Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arrillllaaa

Chcę zmienić w sobie wszystko ...ile by to kosztowało ?

Polecane posty

Gość arrillllaaa

Mam dosyć cierpienia i narzekania.... - oddesanie tłuszczu z brzucha , podbródka , policzków - powiększenie kości policzkowych i podbródka - korekta nosa - powiekszenie ust - wybielenie zebow - usunięcie sińców i worów pod oczami - nieznaczne powiększenie i poprawienie kształtu piersi - usunięcie licznych pieprzyków na ciele

Gość nimfamorska
poszukaj w necie klinik i cen

Gość arrillllaaa
Wole byc sztuczna jak pamela anderson ( prywatnie bardzo mi sie podoba ) niz byc nijaka, szara ,przecietna.....

Gość jaaaaaaasneeeee
kolo 30-50 tys

Gość kocham BLE BLE :)
czyzbys chcial a byc nową krolowa :D? Dodą ?:D

Gość arrillllaaa
ja przeciętna nie chce byc... i chce to dla siebie zrobic, zeby z radoscia patrzec w lustro...

moze poki stes mloda to ladnie bedziesz wygladac ale za kilka lat to wszystko bedzie na tobie wisialo operacje plastyczne i takie inne zabiegi nie sa na zawsze trzeba je co kilka lat utrwalac

Gość arrillllaaa
to mi akurat nie przeszkadza...

Gość mnie na nią stać
mężczyzni żenia sie z przecietymi szarymi mychami, pamietaj!!!! Jak nie stać ich na lepsze

Gość ja nie ozenie sie z zadna
podnieca mie tylko moja siora

Gość kaśka

A nie lepiej zmienić myślenie??? Miałam podobnie, nic mi się u mnie nie podobało i wylądowałam na wizycie u dr Pabiańczyka w Krakowie. Chirurg sprowadził mnie na ziemię i zgodził się zmienić tylko co zaburzało symetrię twarzy, czyli mój znienawidzony nos. To była dobra decyzja, bo jak poprawiłam nos, to cała reszta wydała się jakaś ładniejsza, ale jak pójdziesz do takiego co tylko kasę to wciśnie Ci jeszcze kilka innych "koniecznych zabiegów"

Dnia 11.10.2010 o 12:49, Gość arrillllaaa napisał:

Mam dosyć cierpienia i narzekania.... - oddesanie tłuszczu z brzucha , podbródka , policzków - powiększenie kości policzkowych i podbródka - korekta nosa - powiekszenie ust - wybielenie zebow - usunięcie sińców i worów pod oczami - nieznaczne powiększenie i poprawienie kształtu piersi - usunięcie licznych pieprzyków na ciele

zmiany fizyczne nic ci nie pomogą gdy masz problem psychiczny, bo to będzie tylko maska

Gość oczywiscie

Strasznie dużo tych poprawek do wykonania, to ile ona może teraz mieć lat? 80??

Gość Lidka

Przy takich większych zmianach mogę polecić dr Boligłowę z Krakowa ale jak znam życie to będzie Ci odradzał większość zabiegów bo jestem pewna że nie są Ci potrzebne, ale jak masz potrzebę zawsze możesz iść na konsultację i się dowiedzieć