Gość ja100203 Napisano Październik 11, 2010 w maju spotykalem sie z jedna dziewczyna, co prawda to byl tylko miesiac i jak uzgodnilismy bylismy tylko dobrym materialem na chlopaka i dziewczyne. Przez te pare miesiecy wiele sie dzialo bo prawie zaczelismy sie znow w sierpniu spotykac. Dwa tygodnie temu uzgodnilismy ze nie bedziemy sie ze soba w zaden sposob widywac/kontaktowac i tak bedzie leiej dla nas obojga. Po tygodniu zadzwonilem do niej i powiedzialalem ze ta sytuacja jest chora. Doszlismy do wniosku ze bedzie wszystko normalnie, a ja nie bede probowal sie z nia umowic. Z ciekawosci sie zapytalem czy cos czuje/czula do mnie. Nie chciala odpowiedziec ale w koncu uslyszalem, "zalezalo mi na tobie...wciaz zalezy" Tylko ona wciaz powtarza ze to i tak nie wyjdzie wiec nie warto probowac drugi raz. Dla mnie to jest dziwne bo to nie jest chyba normalne zeby gadac z kolega przez 2h w nocy przez telefon... Co moze wplywac na jej decyzje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach