Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Farrah

Czy to możliwe???

Polecane posty

Witam, mam takie małe pytanko współżyłam z chłopakiem 4/09. I wszystko było dobrze dopóki nie zaczełam się dziwnie czuć, powinnam dostać @ 27/09 ale dostałam 13/09 i nie była to normalna @ tylko trwała 3 dni (normalnie trwa 5/6 dni i 2 pierwsze są obfite) ale tym razem 1 dnia byla taka skąpa ale już potem te 2 dni to same plamienie. Po tym niby okresie czasam w ciągu dni mnie mdliło i nagle dostałam ogromnego apetytu na frytki a ja ich nie cierpie. Potem pojawiła się niby kolejna @ 27/09 w terminie ale trwała znowu 3 dni i bardzo słaba, praktycznie nic. Od tamtej pory bolą mnie piersi takie jakby skurcze i boli mnie podbrzusze i czasami ale nie codziennie mnie mdli i nagle straciłam apetyt na jajka a ja je uwielbiam. Zrobiłam test w sobote 9/10 ale wyszedł negatywny, dodam że ie robiłam go z porannego moczu tylo tak koło 18 i przed zrobieniem go (robiłam go w pogotowiu bo zmusiła mnie koleżanka) byłam w toalecie w centrum handlowym potem dopiero pojechałam do pogotowia i za bardzo nie chciało mi sie siusiu wiec zobiłam mało. I teraz moje pytanie jest możiwe, że jestem w ciąży a test tego nie wykrył, pani doktur powiedziała, że najpewniejszy jest z krwi. A do tej pory czuje się dziwnie. Co o tym myślicie prosze o wasze opinie.

Powiem Ci tak. test najlepiej zrobic z porannego moczu i wtedy mozna byc pewnym...jesli rzeczywiscie @ byly skape to troche to dziwne jak zawsze masz normalne krwawienia

Dzięuje za odp najelepiej zrobie test rano i zobaczę co wyjdzie a to normalne żeby test nie wykrył ciąży??

Powiem ci tak..rzadko sie zdarza aby test sie myslil...ja teraz jestem obecnie w ciazy mam poczatki dopieor 5 tydzien:)...test zrobilam w dzien spodziewanej @ i wyszedl pozytywny..zrob jeszcze rano..a ty bys chciala byc w ciazy teraz czy nie bardzo?

Gość mamachichi
to calkiem mozliwe zeby nie wykryl, skoro sama piszesz, ze moczu bylo malo i nie byla to poranna probka, mi testy nie wskazywaly ciazy do 5 tygodnia

To znaczy ja i mój chłopak doszliśmy do wniosu że się staramy ale po tych skąpych @ mój chłopak stracił nadzieje ale ja nadal coś przeczuwam nawet zauwarzyłam że mam takie jakby spuchnięte piersi nawet moja mama to zauważyla ale jak jej powiedziałam o teście to kazała mi jeszcze raz spróbować a jak nie to zrobić z krwi.

Po jakim czasie testy wykrywają ciążę??? skoro mówisz że do 5tyg to długo??

Ja chcę dzidzię i to bardzo ale nie wiem co teraz myśleć bo skoro test wyszedl negatywnie...