Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko tego mi brakóje

pytanie całkiem powaznie do pań

Polecane posty

mam sliczn a żone, spoko nam sie uklada tyle ze chciałbym zeby zaczeła robic lodziki ... ktore robi tyle ze nie deep throat (branie do buzi az po wory). zonytłumaczenie jest takie ze ma za małą buzie i przełyk i nie wejdzie tyle mego penisa. nie chce kozaczyc ze mam pałe jak jakis czarnosukury bo mam sredia europejska 16 max 17 cm. drogie panie czy jest szansa ze zona sie przełami i kiedys zacznie se tego uczyc i nauczy czy jej tłumaczenie jest prawdziwe ze poprostu fizycznie nie moze tego zrobic??

Odejmując 2cm na męskie przechwałki masz jakieś max.15cm. Szansa, że się nauczy jest, jeśli tylko będzie chciała. A czy da się ją namówić to już tego Ci tutaj raczej nikt nie powie.

nie przechwalam sie bo nie ma czym, przechwalał bym sie jak bym napisał 19. choddzi o przekonanie zony ze to bariera psychlologiczna a nie brak fizycznej mozliwosci połkniecia. dlatego pytam czy da sie połknac czy budowa ciala moze nie pozwalac na tego typu zabawy dodam ze zona jest drobna osoba.

Raczej mało prawdopodobne, żeby było to niemożliwe. Ale ręki sobie uciąć nie dam. Popracuj nad ortografią!

wypiłem klikam co popadnie