Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość portalu

czy myślicie,że....

Polecane posty

Gość gość portalu

możliwe jest zajście w ciążę,jeżeli do stosunku doszło 28-go dnia cyklu,w przeddzień miesiączki i jeżeli następnego dnia ta miesiączka się pojawiła?

Gość gość portalu
up up up

mam identyczną sytuację jak Ty :) mam nadzieję, że nie jest możliwe, na zdrowy rozsądek :) Owulacja występuje zawsze od 16-12 dni przed okresem ;) a więc jeden czy dwa dni przed nie powinny być płodne, a nawet gdyby owulacja się przesunęła to i ten okres by się spóźnił. Kobiety które zaś fazę lutealną, czyli tą między owulacją a okresem mają za krótką - poniżej 10 dni - często mają problemy z zajściem w ciążę. To co my byśmy wpadły, kiedy u nas między seksem a okresem byly tylko dwa dni,czy tam jeden?;)

Gość gość portalu
dziękuję za odpowiedź.właściwie,to planowo okres powinnam dostać 2 dni później,ale widocznie trochę przesunęła mi się owulacja,bo czasem mam nieregularne okresy.zabezpieczyliśmy się prezerwatywą i nie było z nią żadnych przygód,więc mam nadzieję,że będzie dobrze :) od tamtej pory dostałam jeszcze jeden okres i teraz powinnam dostać trzeci za 2 dni,ale od jakiegoś tygodnia mam wydęty brzuch i boli mnie dół brzucha,więc zaczęłam się martwić :/

Kobieto ! :P To ja się nie zabezpieczyłam właśnie wtedy ;) Więc ja mam się czym martwić ale Ty?:P Wyluzuj :) No i ja też planowo miałam dostać okres 2 dni później, w 33 dniu a dostałam w 31 ;) ale to żadne przesunięci. Organizm nie zegarek :) Pojutrze mam dostać II okres po tej sytuacji. Normalnie się o niego modlę :P

Gość gość portalu
heh,to pojutrze obie możemy dać znać czy przyszedł :p

Gość gość portalu
trzymam kciuki i za mój,i za Twój i dziękuję za słowa otuchy :)

Gość gość portalu
a ja jestem pewna,że u Ciebie wszystko się dobrze skończy :) że to człowiek zawsze ma bardziej obiektywne spojrzenie jeśli chodzi o inną osobę,a wiecznie widzi swoją sytuację w ciemnych barwach :) ehh no nic pozostaje nam czekać i starać się myśleć o czym innym :) pozdrawiam

Gość gość portalu
u mnie już okres zawitał :)

Gość dfgdfgdf
hahaha super!pozdrawiam:)

Gość dfgdfgdf
nie mogłam znaleźć tego tematu w domu i dlatego dopiero teraz po powrocie do wawy odp :) gość portalu ;p