Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhgffhfh

Wkurzają mnie moi rówieśnicy, którzy wyśmiewają się ze starszych ludzi

Polecane posty

Gość hhgffhfh

Nie tylko ze starszych. Oceniają innych pochopnie, nie mają za grosz szacunku. To są 20-letni ludzie, nie przedszkolaki... Czasami żałuję, że urodziłam się w tych czasach :(

Gość hhgffhfh
Czy tu też jestem odosobniona w postępowaniu?

Gość maliboo
to choroba zachodniej cywilizacji ostatniego pokolenia gdzie stawia sie tylko na mlodosc w kraja kolektywistycznych np CHiny, Japonia szanuje sie starszych

Gość a ja wątię że życie ich
nauczy... Takiego schamienia jak obecnie, to nie było chyba nigdy :(

Gość hhgffhfh
Ale jak w ogóle można śmiać się ze starszych osób?! Czy oni myślą, że będą wiecznie młodzi i w wieku stu lat będą biegać na maratonach? Poza tym tacy ludzie (powiedzmy 80-letni) wiele przeżyli, w Polsce nie zawsze było tak jak dzisiaj (my, młodzież, wiemy to jedynie z opowieści). Ale skąd się bierze ten kompletny brak poszanowania? Kurwica mnie bierze jak wchodzę na facebooka czy youtube'a, widzę zdjęcia/filmy mające na celu ośmieszenie ludzi starszych, nie raz schorowanych, a moi debilni znajomi się z tego cieszą, lajkują i chuj wie co jeszcze, a jak ja się odezwę pisząc, że zachowują się jak kretyni to jestem uznawana za drętwą i bez poczucia humoru :O Nie chwaląc się mnie śmieszą nieraz naprawdę głupie rzeczy ale jak widać mam pewne granice, zresztą nie rozumiem humoru, który złośliwie celuje w daną osobę, bezsensownie zresztą

Gość dawniej to miało rację bytu
bo starość oznaczała mądrość, doświadczenie itp. - dzisiaj starość oznacza demencję, nierozumienie realiów współczesnego świata itp. A szanować oczywiście trzeba wszystkich.

Gość Mnie dziwia moje rowniesniczki
wysmiewajace sie z 30,40 latek. Dla wyjasnienia mam 23 lata i te dziewczyny ktore smieja sie z kobiet po 30 zazwyczaj zwiazane sa z facetami po 30. Nie rozumiem tego ciaglego podkreslania, ze sa lepsze, ladniejsze, bo bez urazy, ale jesli 20-latka ma np. duza nadwage i pryszcze, to wyglada gorzej niz zadbana 30-latka. Ja mam swiadomosc, ze tez bede miala 30, 40, 50 lat i ze wtedy tez nie chcialabym zeby mlodsze sie wysmiewaly ze nie mam tak jedrnego ciala itp. Abstrahujac od wszystkiego, nie mam pojecia, jak mozna wiazac sie z duzo starszym facetem :o