Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna4321

Chłopak mnie perfidnie oszukał

Polecane posty

Gość naiwna4321

W niedzielę pokłóciłam się z chłopakiem, wzięłam swoje manatki i pojechałam do siebie. Czułam się dotknięta, dlatego nie odbierałam od niego telefonów nawet w poniedziałek. Ok godz 15 napisał mi że potroncił go samochód- pełna obaw zadzwoniłam do niego- mówił jak to bardzo wszystko go boli, jak się poobijał podał nawet nazwę szpitala do którego trafił, ale mówił że nie jest pewien czy go nie zwolnią, więc nie podał mi oddziału na którym się znajdował- nie wiedział... Później dzwoniłam do niego i tel. miał wyłączony- wcześniej płakał mi, że nawet nie ma ładowarki, więc postanowiłam zadzwonić do jego matki. Ta powiedziała mi, że nic o tym nie wie (mówił mi wcześniej, że da znać rodzicom jak się okaże, że musi zostać na obserwacji). Ponieważ byłam u swojej mamy nie miałam dostępu do netu i dopiero jak wróciłam do swojego domu znalazłam namiary na szpital "w którym się znajdował". Zadzwoniłam, a pani mi powiedziała, że nie mają takiego pacjenta. Podała mi więc nr do pogotowia ratunkowego żebym mogła sprawdzić do jakiego szpitala go zawieźli. Dzwoniłam raz, ale się nie dodzwoniłam- zaraz jednak dostałam wiadomość zwrotną, że mój chłopak ma już aktywny telefon- zadzwonił, przyznał się, że mnie oszukał!- to straszny palant, a ja się martwiłam :( Już z moją mamą miałyśmy do niego jechać choćby dziś- jest obrzydliwy!!! Jak mógł tak zrobić. Rozłączyłam się i nie mam już zamiaru z nim się kontaktować- jestem wstrząśnięta!

Gość Michhasiu
Mogłaś związać się z kimś porządnym, teraz masz to, czego chciałaś.

Gość ShadowSilencer
Moim zdaniem kretyn i idiota. Niech skończy gimnazjum bo do związku nie dorósł.

Gość naiwna4321
ten człowiek ma 26lat!!!!!!!!

hehe desperat jeden no xd, moim zdaniem powinnaś powiedzieć mu to co myslisz o jego zachowaniu i niech Ci obieca, ze juz nigdy wiecej nie bedzie odwalal takich krzywych akcji. Poza tym to moim zdaniem powinnas mu wybaczyć, widzisz, że przynajmniej mu na Tobie zalezy.

Gość naiwna4321
miffy- ja dzwoniłam do jego matki, martwiłam się. Dzwoniłam też na pogotowie i do szpitala, moja matka miała ze mną do niego jechać!

Gość naiwna4321
Jesteśmy ze sobą 5 lat, a on coraz bardziej dziecinnieje i zachowuje sie jak gówniarz i z wiekiem się cofa!

Dziwny tok myślenia...po czym wnosisz, że mu na niej zależy? Przecież swoim głupim, nieodpowiedzialnym zachowaniem ten mentalny gówniarz naraził dziewczynę tylko na niepotrzebny stres! Jeżeli naprawdę by mu na niej zależało to zrobiłby wszystko aby od razu wyjaśnić nieporozumienie, które doprowadziło ich do kłótni... eeehh

Gość naiwna4321
opowiedzcie mi, czy wasi mężczyźni oszukiwali was równie strasznie?! Pewnie, że jest nie odpowiedzialny- ja sama byłam niedawno w szpitalu i wie, że nie powinnam się denerwować...:(

Gość Michhasiu
Mnie oszukała kobieta. Nosiła stanik push-up, a okazało się, że to płastuga!

Gość naiwna4321
J a po prostu nie wierzyłam, że tak można okrutnie kogoś oszukać! Tak chciałam mu pomóc, on też mi pomagał jak byłam w szpitalu... Jakiez było moje zdziwienie jak pani ze szpitala oznajmiła, że takiego pana nie było- ale podała mi nr na pogotowie, które mogło mi powiedzieć do jakiego szpitala został przewieziony- jeszcze wtedy myślałam, że jest gdzie indziej- a tu taki zonk...

Gość naiwna4321
Michhasiu- bardzo przykre miałeś to doświadczenie, na pewno zabolała cię to do żywego :) hehe

Gość kanajn
zachował sie idiotycznie

Gość nio 0987
mi się wydaje, że nie ma co się martwić, w końcu chciał mieć z Tobą kontakt...

Gość chicaguapa
moj tez mnie oklamal.po zerwaniu i tygodniowej ciszy zaczal pisac.ja nie odpowiadalam.to napisal mi ze wyjezdza na zawsze i chce sie pozegnac.no i odpisalam.potem powiedzial mi ze owszem wyjedzie jesli do niego nie wroce..hehe do tej pory tu siedzi.. pomysly naszych mezczyzn nie maja limitu ulaska fantazja. :)

Gość nio 0987
ułańska :) Ale co - wybaczyłaś mu?

Gość chicaguapa
ach hiszpanskie ene nie wyskakuje...mialo byc ulanska

Gość nio 0987
To wybaczyłaś mu czy nie?!

Gość chicaguapa
wtedy tak,zgodzilam sie z nim spotkac.potem znow z nim zerwalam.teraz po trzech tyg.znowu do mnie pisze.(wyjechal)tym razem na prawde bo wyskakuje prefix z zagranicy. czy znow wroce? nie wiem musze to przemyslec,bo takiej fantazji jak on to chyba nikt nie ma...

Gość nio 0987
ciezko później w życiu.. nie bedzie wiadomo czy kłamie, czy prawde mówi...A jak bysmy mieli dziecko i bysmy sie pokłócili i rzucił by tekst ze nasze dziecko wpadło pod samochód?!!!!!!! chyba bym go zabiła!

Gość chicaguapa
nio,ty tez masz podobne problemy?jak tak to opowiedz. ;)

Gość nio 0987
Opowiedziałam w temacie. Ale powiem ci, że z niego jest taki "słodki kłamczuszek-miluszek", a mnie to do szału doprowadza- jak gówniarz!

Gość nio 0987
boże kiedyś- on potrafi mnie oszukać, ze np gdzieś nie był, że wogóle nie pił itp. dramat- apóźniej przeprasza i taki jest słodki- nic sie nie uczy na błedach- współczuje autorce

Gość chicaguapa
nio sorry ale nie widze twojej wypowiedzi.albo zglupialam albo pisalas pod innym nikiem