Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nanalala123

Opóżniona Miesiączka?

Polecane posty

Witam Powinnam mieć miesiączkę 4.10.2010 czyli mam ja opóźniona o 7 dni. Ciekawi mnie jedna rzecz ponieważ swoje dni płodne miałam od 14.09 do 20.09 (uprawiałam w tym czasie sex ) i teraz mam znowu śluz od 7.10 jakbym miała owulacje. Nie wiem co się ze mną dzieje ponieważ nie mam żadnych objawów ciąży a przede wszystkim nie miałam podwyższonej temperatury do 37 C. Czy jest to możliwe żebym miała dwa razy owulacje w czasie jednego cyklu? I jeszcze jedno pytanie, czy w czasie ciąży kobiety maja tez obfite wydzielanie śluzu? jeśli tak to jak on mniej więcej wygląda?

Gość Nie jest mozliwe zeby owulacja
wystąpiła 2 razy w jednym cyklu. Natomiast organizm moze miec tak jakby "dwa podejscia do owulacji". Np za pierwszym razem miała byc ale z jakis przyczyn do niej nie doszło. Jedynie na podstawie sluzu nie da sie okreslic czy wystąpiła owulacja, a temperatura moze dac odpowiedz tylko wtedy gdy mierzona jest przez cały cykl codziennie! Śluz w ciązy to sprawa indywidualna. Jedne kobiety go mają duzo inne mało. Moja znajoma miała sluz biały na poczatku ciązy a inna twierdziła ze jej sluz był przezroczysty. Każdy ma inny organizm

Gość Nie jest mozliwe zeby owulacja
Jezli jestes juz 7 dni po terminie miesiączki to najprosciej bedzie zrobic test ciązowy