Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani z miasta.86

Przeprowadzka na wieś

Polecane posty

Gość pani z miasta.86

Zamieszkałybyście na wsi w górach , mieszkając wcześniej w dużym mieście ? Czy byłybyście w stanie zmenic swój styl życia dla faceta. ? Spotykam się z chłopakiem, który pochodzi z gór , z małej wsi i on chce tam wrócić i ja po ślubie miałabym przeprowdzić się do niego. Kocham go i w obecnej chwili bez problemu zrobiłabym to dla niego, ale nie wiem co będzie za 5- 10 lat czy dam radę . Urodziłam się w Warszawie i tym miastem żyłam całe życie .

Gość nie oszukuj sięęę
witam panią z miasta hahaha pamiętaj , że każda wiocha się rozwija i za 10 lat nie będziesz sobie wyobrażała innego życia niż tego dla którego zaryzykowałaś pozdro od pani ze wsi

Gość ja marzę o domku na wsi
nienawidzę mieszkać w bloku :O

Gość pani z miasta.86
Tak oglądam ten serial, jednak nie tylko mamy w Polsce tatry , również chociażby beskidy :) Mam taką nadzieję, jednak sama przyznasz, że życie na wsi różni się od tego w mieście, najbardziej obawiam się, że zostanę sama w domu , zero rozrywek, kina galerii

Gość nie oszukuj sięęę
ja pierdole myślę, że jesteś blondynką!!!!

Gość pani z miasta.86
Tak, a dlaczego tak uważasz ?

Gość ja tez urodzilam sie w Wawie
ale gdybym poznala faceta, kotry pochodzi ze wsi, ma tam rodzine i znajomych, to bym sie wyprowadzila. Teraz tez marze o zyciu na wsi, ale oboje z mezem jestesmy z wawki, wiec bylibysmy totalnie sami tam... A czy nie bedziesz zalowac? nie wiesz tego i nikt ci nie odpowie... nie wiesz, czy nie bedziesz zalowac decyzji o malzenstwie i mnostwo innych, ktore podejmiesz...

Gość trallla
jasne ja we wrocku kochanym miescie mieszkałam a teraz na wsi pod krakowem czfgo sie nie zrobi dla kochajacej osoby;)

Gość pani z miasta.86
Prawda, nigdy nie przewidzisz przyszłości. Jednak trochę się boję . trala i jak ci się zyję, szybko się zaklimatyzowałas ?