Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GŁUPIA BLOOONDYNA!!!!!!

JESTEM KRETYNKĄ !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Po co przyjezdzal po mnie tymi furami? Zapraszal do luksusowego mieszkania? Opowiadal gdzie to nie byl itd? Chcial sie ze mna spotykac wylacznie na sex a Ja troszeczke posciemnialam bo chcialam go zatrzymac przy sobie bylam zakochana :( SERCE DRAN MI ZŁAMAŁ

O co chodzi z tym rybakiem? Prosze poradzcie mi cos, bo jestem zdenerwowana nie wiem co robi.... moze pisze chaotycznie ale to przez emocje

Gość kamikogi
widac jaka jestes inteligetna, pani weterynarz ahahhahah co wstydzisz sie swojej zawodowki? jestescie siebie warci ale sie usmialam ahahha

to wlasnie jego styl pisania... ktora normalna o ile tak mozna ciebie nazwac dziewczyna pisalaby o sobie ze jest glupia blondyna...

Serce złamał? Ty raczej te "złote góry" przed oczami miałaś, więc sobie daruj czerstwe teksty o złamanym sercu.

Gość sanderek911
ale jak dla mnie gosciu mistrz przynajmniej sobie przez 6 miechów poruchał ;] dla pana oklaski :D

Gość kamikogi
ohhh alez emocje , pukinij sie w pusty leb ludzie maja wieksze problemy blacharo dobrze ci tak zycze ci po raz drugi takiej sytulacji , tak to jest jak leci sie na cudza kase a sama zapewne nic nie masz bo pojecia nie masz jak sie kasy dorobic tylko nadstawiasz dupy za kase i fure pusta idiotka dobrze ci tak:)

Czlowieku zachowalam sie stereotypowo jak GLUPIA BLONDYNA umiem sie do tego przyznac... i skoncz z tymi rybami.... masz problemy emocjonalne czy jak? Ja tu kur_wa przezywam dramat a Ty mi tu cos wmawiasz.... zrozum to dla mnie zyciowa tragedia czuje sie zalosnie !!!! milosc mojego zycia odeszla.... nie ma juz milosci jest nienawisc

Gość brawooooooodla PANA
mechanik sobie poruchal, madrzejszy od ciebie:) ruchal 6 miesiecy i sie smial ze wystarczy powiedziec ze ma kase i ma darmowe ruchanie:)wcisnal kit i ruchal BRAWA DLA TEGO PANA

Zamiast mnie pocieczyc to brawa dla tego dup_ka? ha ha dzieki

Nie chodze do zawodowki!!!!!!!!!! tylko do liceum o profilu humanistycznym!!!

Obiecał mi że zarejestruje na mnie jeden ze swoich samochodów w pezyszłym tygodniu!!!!!!!!!!!! A JA DAŁAM MU SWÓJ DOWÓD OSOBISTY!!!!!!!!!!!

Zero slow wsparcia ani nic jestescie podli, bawi Was moja tragedia... wspolczuje braku serca, moje serce zostalo dzis zlamane...

nie wierze w ta twoja historyjke ani troche nie sadze ze bylabys na tyle glupia pusta. a czego sie spodziewalas ze bedziemy ci wspolczuc?

Zostalam wykorzystana. Rozumiesz ze on to zrobil bardzo umiejetnie? Widac ze nie bylam pierwsza laska ktora tak sie zabawil... Wiesz co nie wiesz co ja teraz czuje, nie wiem czy zdolam sie podbierac po tym wszystkim...

Prosze poradz mi cos, a nie drwij. Widze ze jestem nieufny ale serio ja nie wiem co mam robic :( jak jutro powiem w szkole o tym kolezanka... to przezciez nie wyrobia ze smiechu ;/

Gość 18 lat to czas na naukę
nauczysz się że dawanie dupy jest obarczone ryzykiem

Gość Kafe poradnik
No właśnie z powodu takich doświadczeń jak z Tobą autorko niektórzy faceci kłamią. Co im zależy przecież jak powie prawdę, że jest mechanikiem to taka jak Ty ( atrakcyjna materialistka szufladkująca ludzi ) go nie zechce. Więc niektórzy kłamią. Myślę, że obserwując Ciebie dokonał pewne spostrzeżenia i tak Ciebie ocenił. to go skłoniło do bajerów.

Jedyny normalny komentarz... dziekuje za szczerosc :(

Gość hehehehehhehehep
koleżankom pani weterynarz;) co zadrwił? nie wydawalo ci sie dziwne ze pojawil sie ksiaze z bajki i wybral wlasnie ciebie? rozne super samochody... hmmm... ja bym predzej podejrzewala ze kradzione niz kupione, bo wiem ile trzeba sie napracowac chociaz na jeden.. szczególnie majac wlasna firme... zakochalas sie w pieniadzach- ktorych nie ma pozycji, ktora jest wymyslona, czlowieku ktory nie istnieje.. platoniczna milosc jest latwa do zwalczenia:)

dzieki, w sumie masz racje.... "Mądry Polak po szkodzie" ehhh... nie moge sie zadreczac, musze wyciagnac z tego wnioski i isc do przodu...

Gość Kafe poradnik
Kto wie czy te samochody nie były klientów warsztatu mech.

Gość hehehehehhehehep
a tak poza pozycja ktora cie uwiodł, ma cos jeszcze dlaczego z nim bylas? moze warto to kontynuować mimo klamstw?? ty tez klamalas...