Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GŁUPIA BLOOONDYNA!!!!!!

JESTEM KRETYNKĄ !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

i zakonczyc te twoje wywody kazdy juz cie tu zna rybaczku prostaczku z bagien... ludzie zastanowcie sie tak na zdrowy chlopski rozum ktora kobieta bedaca blachara materialistka opisywalaby w necie w taki sposob swoja porazke???? rybakowi wlasnie o to chodzi zeby ponizac kobiety, wczoraj nieudalo sie z gejami to dzisiaj probuje jako glupia blondyna zal.pl ja sie nie dalam nabrac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak mysliscie co powinnam z tym zrobic? Powiedziec mu ze wiem?

Musze sie poradzic kogos anonimowo !!!!!!!! Jak bym powiedziala komus znajomemu to bym miala zszargana opinie do konca zycia, a tak to tutaj moge sie wygadac :( ehh...

Gość Kafe poradnik
Tego nie wiem ale nie powinnas się mścić. po prostu dlatego, że to jest złe a po co mnożyć zło.

Dzieki :) Ide spac, sen dobrze mi zrobi spokojnej nocy wszystkim :) temu panu od ryb tez :p

Gość hehehehehhehehep
masz dwie opcje w zasadzie.. jak mowilam, jesli ma w sobie cos wiecej niz nieistniejace pieniadze to mu powiedz, wyjasnijcie sobie wszystko i spróbujcie byc razem. jesli jednak nie umiesz sobie z tym poradzic to postaraj sie zachowac resztki klasy i odejdz bez robienia jazd, bo to gowniarskie i nie przystoi studentce weterynarii;)

Odpowiedź na pytanie: Tak jesteś, bo jak ktoś ma forsę w tym kraju, to nie koniecznie musi być Panem Prezesem. Pozdrawiam @u@