Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca niewiedząca

czy ktoś ma mazde 3

Polecane posty

za kilka dni mam kupić ten samochód i waham się, wiadomo że to duży wydatek. Czy są tu osoby które posiadają ten samochód i mogą coś o nim powiedzieć? Czytałam opinie na innych stronach ale chciałabym usłyszeć więcej. To jest hatchback, 1995, 44tyś na liczniku, czerwony;)

może znajdzie się tu jakiś mężczyzna znający się nieco na samochodach... lub kobieta:)

Gość lopae
kup sobie wuwuzelę i graj hejnał w południe

Gość asia8877
trzeba być pojebem, żeby kupować takiego starego japończyka. za 2 lata rozpierdoli się w pizdu i będziesz się wkurwiać, że kupiłaś takie chujstwo

Gość zxcvfgbhnj
wszystkie stare mazdy maja slaba blacharke

Gość asia8877
silniki tych pierdolonych gówien z azji to jednorazówki - raz się spierdoli i możesz to wyjebać w piżdziec

za 2 lata się spierdoli powiadasz?:D to ciekawe bo właśnie pozbywam się 13letniego japończyka jeszcze na chodzie:) Licznk raczej nie był cofany.Auto kupuję w Uk i tu nikt tego nie robi.Należał do kobiety która jeździła nim tylko do pracy a teraz dostała firmowy.Mają jeszcze drugie auto, rodzinne.To bogaci ludzie na poziomie i nie sądze że by kręcili.Do tego przegląd kończy się za 2 tyg i facet powiedział że zrobi przegląd jak chcę.A to nie Polska, tu nie dostaniesz pieczątki za butelkę wódki;) Ale proszę o więcej opinii. Auto jest w świetnym stanie, z drugiej połowy 2005.

Gość 5414984562654199+6
Ja też chcę kupić to autko :)

zaraz znajdę ogłoszenie

o to może nie dam tu ogłoszenia bo mi je sprzątniesz sprzed nosa;)

Gość 5414984562654199+6
Spokojnie możesz dać, bo póki co nie mam kasy na taki większy zakup :)

15 letnią? aaaaa sorry :) :) rok to 2005!!! hahaha sorry za pomyłkę

Gość ale o co kaman?
mialam mazde 323 c z 97, miala przebieg 100 tys mil i jezdzila jak zloto. z bolem ja sprzedalam. oprocz tego mamy toyote z tego samego rocznika, ma przejechane 220 tys i pewnie z 50 skrecone i tez jezdzi. japonczyki sa nie do zdarcia.

To samo powiedział mój brat w Polsce. Jeszce mi opuściła do 3.900f plus będę miała zrobiony przegląd na rok.Tak one tu kosztują:) czyli kupować.

cena nie odbiega od reszty. Byłam tam właśnie, przejechałam się, wszystko wydaje się być ok.Jeszcze mój kolega który jest mechanikiem ze mną tam pojedzie,

obejrzałam je dosyć dokładnie, a mam oko do detali- ani jednej kreski. Zajrzałam też pod klapę, czysto;) auto służbowe faktycznie mają bo stało na ulicy. I przepraszam, prowadzę od 10 lat i jeszcze żadnej stłuczki nie miałam.I nie jeżdżę jak ślimak:)

wszystkie przeglądy były robione w autoryzowanej stacji mazdy, sprawdziłam. ech chciałabym 6 ale musi być coś ekonomicznego.. Mazde 6 kupiłabym za podobną cenę ale więcej mnie to wyniesie w użyciu.

taaaa moja rodzina nie popada w euforię z powodu samochodów bo też mają niezłe. nawet nie zamierzam do pl autem jechać, nie chce mi się.Zresztą średnio przyjeżdżam tam raz na rok. Kasy jak lodu? chciałabym:D gdyby tak było to nie pytałabym się to o zdanie tylko kupiła co mi się podoba. pozdro

bo lubię być tam gdzie chcę i robić to na co mam ochotę! bez tłumaczenia się nikomu jak teraz tobie:p

Gość Kafe poradnik
Co do tego przebiegu to nie wiem jak jest w Mazdach 323 ale może to jest licznik 5-cio cyfrowy. Jeśli tak to po cyfrze 99999km robi się zero. Nigdy nie wiadomo ile już razy wyzerował. Mówisz , że z zagranicy. Ale kto i kiedy ją sprowadził? Bo może był w Polsce naprawiany.

nie lubie jak ktoś się wtrąca w moje decyzje:p Dlatego tu jestem, tu nikt tego nie robi, każdy zajmuje się sobą.Inna mentalność.Jest też łatwiej podróżować co uwielbiam, na pracę też nie narzekam. Może keidyś powrócę z "angolangii" do "polandii" hehe zobaczymy...

Kefe poradnik, przeczytaj do końca.Pomyliłam się z rocznikiem, to 2005 a nie 1995 (trochę zmienia postać rzeczy, wiem).I auto kupuję w Uk a nie w Polsce. To jest mazda 3 a nie 323.

Gość Kafe poradnik
Z kolei na zachodzie robią ok. 20 000 km. rocznie to jest tam norma