Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezujący cyklop ona

Problem z dziewictwem, lat dwadzieściaparę

Polecane posty

Gość zezujący cyklop ona

Nie wiem, do jakiego działu to pytanie przyporządkować, ale że o dziewictwie traktuje, daję tu. Czy mogą mi Panowie wytłumaczyć, dlaczego dziewictwo u kobiety (młodej, dość) stanowi dla Panów problem?

Gość myszeczka.82
mężczyzni wolą doświadczone kobiety,ot co! i tu jest problem

Gość cgnfgnxfg
Z pewnością nie stanowi , to raczej powód do dumy w Twym przypadku , przynajmniej się nie puszczasz z byle kim....

Gość zezujący cyklop ona
No stanowi. Tak mi dzisiaj powiedział, chociaż on nie wie, a przynajmniej nie na pewno, że jestem jeszcze. Szczerze mówiąc, to nie sądziłam, że to może być problem. Myślałam, że większym problemem jest, kiedy kobieta nic nie czuje i nie chce iść do łóżka.

Gość zezujący cyklop ona
myszeczka82, chyba masz rację. Ale przecież gdzieś do kurwy nędzy muszą to dośiadczenie zdobyć!

Gość fasffas
powod do dumy bleble co za roznica czy dziewica czy nie , wazne zeby byla cipka bez hiva i juz

Gość bo jest wiekszym problemem
a czemu to mialby byc problem to nie wiem moze chcialby cie tylko przeleciec a tak ma wyrzuty, innego wytlumaczenia nie widze

To nie problem.chyba ze chce byc z toba tylko dla sexu.kochający raczej nie zwraca uwagi lub woli dziewice i ja wyuczyć.

Gość zezujący cyklop ona
Pewnie tak jest. Szkoda, bo miałam nadzieję, że w końcu trafiłam na fajnego faceta i z nim to zrobię. To jest jakieś błędne koło - jestem dziewicą, bo jestem sama. Jestem sama, bo spotykam facetów, którzy niekoniecznie chcą związku (niezależnie od tego, co mówią), a głównie seksu i przeszkadza im we mnie fakt bycia dziewicą. W związku z czym dalej jestem sama, i dalej jestem dziewicą. To się nigdy nie kończy?

Gość szczerze......
ja kilka dni temu byłam dziewicą. Mam 26 lat, niedługo 27. Wierzyłam, ż eseks to z miłości. W końcu jednak stwierdziłam, że nie mam ani seksu, ani milości, i cos trzeba z tym począć. Poszlam na imprezę, poznałam kolesia, zaprosilam do domu i tyle. Tyle, że nie czuję się z tym dobrze. Oprócz poobcieranej cipki wynioslam z tej przygody takie przekonanie, że jednak lepiej mieć miłośc i seks niż na siłe szukac czegoś.... Mimo, że facet fajny. Teraz w ogóle odechciało mi się jakichkolwiek związków, wisi mi wszystko. Ale jeśli chodzi tylko o znalezienie kogoś na seks, jesli się zdecydujesz - nie ma problemu. To trwa ok. 20 minut, wyjdź gdziekolwiek, idź do klubu, na koncert... wszędzie czekają faceci

Gość i jak widac jakas idiotka
zawsze sie znajdzie