Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonooka skorpionica

mozna przestac kochac z dnia na dzien?

Polecane posty

Gość Paulana
hmmm rzucenie sluchawka oznacza ze nie kocha? :)

no nie ale zachowuje sie tak jakby mu nie zalezalo... wkurzyl sie ze odebralam telefon od bylego chlopaka nie chcaial nawet sluchac tlumaczen ze on dzwonil z zastrzezonego i gdy tylko uslyszalam ze to ten byly to go zbylam.... Dla niego liczy sie tylko to ze odebralam...

Zazdrosny jest :) Swoją drogą, ciekawe jak Ty zareagowałabyś, gdyby okazało, ze urządza sobie pogaduchy ze swoją była :P

nie chcial nawet sluchac moich wyjasnien ,mysle ze ten byly nagadal mu jakichs glupot, przykro ze mi nie ufa... strasznie mnie to zdziwilo ze krzyczal na mnie ze odbieramam polaczenia z zastrzezonego.... Mysle tez ze chce ze mna zerwac i po prostu szuka pretekstu. Jestesmy ze soba prawie 3 lata.

chyba zle przeczytalas ja nie wiedzialam ze to byly dzwoni i gdy tylko uslyszalam ze to on to powiedzialm ze nie mam czasu rozmawiac i sie rozlaczylam. Rozmowa trwala pol minuty, wiec nie pisz ze urzadzilam sobie pogaduchy.

Ale on nie wie jak było naprawdę, więc postaw się w jego sytuacji. Gdyby powiedział Ci, ze gdy zorientował się, ze to ona, to od razu się rozłączył, to też byś nie uwierzyła :)

w ogole to ten byly musial mu powiedziec ze do mnie dzwonil bo skad by sie dowiedzial o tym moj chlopak. Powiedzial mi tez ze spotkamy sie we trojke i chce wyjasnic jakas sytuacje, wiec jestem pewna ze ten idiota nagadal mu jakichs glupot. Ale denerwuje mnie to ze nie da nic sobie wytlumaczyc,.

nie wiem czy spisek bo oni sie nie lubia a jakby chcial ze mna zerwac,to na pewno znalzlby lepszy powod. I nie wiem dlaczego tak sie denerwuje bo wie, ze nawet jakbym z nim nie byla to nie wrocialbym do bylego. Nigdy!

Wiedziałem że jestem zdolny:classic_cool:.A którego roku:classic_cool:?Bym sprawdził kiedy by było gdybyś załatwiła z nimi sprawę:classic_cool:.A termin jest arcyważny:classic_cool:.Ja gdybym przechodził z 3 sekundy później to bym oberwał gałęzia po główce:O.A jak on jest urodzony około 1 lutego albo siurpnia to odradzam rozstanie:P.