Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem gdzie kupić

Gdzie kupić kamienie szlachetne?

Polecane posty

Gość nie wiem gdzie kupić

Konkretnie potrzebuję jeden kamień w kształcie serduszka do pierścionka bo zgubiłam. Nie wiecie gdzie można takie coś zamówić?

Gość Pseudonim: mimo wszystko.
jubiler??????? :D

sprawdź ofertę firmy www.hardleo.com. Z tego co wiem, maja ofertę głównie dla firm jubilerskich ale też osób prywatnych. To hurtownia z kamieniami szlachetnymi. Możesz też przeszukać allegro lub zapytać na blogu www.gemsandtravel.com - napewno udzielą Ci odpowiedzi gdzie kupić kamienie szlachetne.

Gość gość
Giełda minerałów i wyrobów jubilerskich - tam najprędzej.

Gość gość
Mart Diamonds, mają w swojej ofercie brylantowe serduszko. Sklep rzetelny. Ja sama mam znajomego, który inwestuję w kamienie od nich i dobrze na tym wychodzi. Obsługa klienta na najwyższym poziomie.

Gość Diameneikei2
Najlepiej zapytać na tej stronie pollabo pl

Gość gość
Ja współpracuję z Mart Diamonds i jest wszystko ok. Bezpiecznie i profesjonalnie.

Znam tą firmę i potwierdzam, tam można na spokojnie dokonać takiego zakupu 🙂 w ogóle tak się teraz zastanawiam i nie wiem czy w tym temacie jest jakaś lepsza firma od Mart Diamonds, nic nie przychodzi mi do głowy, pozdrawiam 

Gość lubiebiżu

Najlepszą opcją jest zamówienie na https://gemstonegallery.pl . Pomagają wybrać kamień szlachetny oraz mają możliwość sprowadzenia kamienia o określonych parametrach. Mili i bardzo pomocni. Sprowadzili dla mnie tanzanit taki jaki sobie wymarzyłam, z certyfikatem i bardzo dobrej cenie. 

Gość olekXX

Uważajcie tylko na oszustów przy zakupie diamentów, nawet jubiler może się nadziać i kupić syntetyk. Wygląda tak samo jak naturalny kamień. Jedynym sposobem jest wykrycie przez laboratorium, odpowiednim sprzętem analitycznym.
W Polsce działa taka firma o nazwie Pollabo.pl Jakby ktoś chciał kupować diamenty na własną rękę, niech się najpierw z nimi skontaktuje.