Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna niewazne

Dziś mam urodziny spędzam je samotnie

Polecane posty

Gość taka jedna niewazne

czuje sie strasznie, jeszcze w dodatku nieługo ide do pracy której nienawidzę. Obiecałam sobie że od dziś zaczne zmieniać swoje życie ale marnie mi to wychodzi. Nienawidzę siebie i swojej matki za to że mnie urodziła, każde moje urodziny mi o niej przypominają. Wszystko jest do dupy!

;-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, UŚMIECHU NA CO DZIEŃ i żyj z myślą: Będzie Lepiej. Stawiaj sobie jakieś małe cele do osiągnięcia i staraj się je zrealizować. Myśl pozytywnie - to pomaga ;-)

;-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, UŚMIECHU NA CO DZIEŃ i żyj z myślą: Będzie Lepiej. Stawiaj sobie jakieś małe cele do osiągnięcia i staraj się je zrealizować. Myśl pozytywnie - to pomaga ;-)

Gość ja miałam wczoraj
urodziny, tez byłam sama, wypiłam kilka pół butelki wódy i poszłam spać, niech żyje życie :/ wszystkiego dobrego, a które to ?

Gość ja miałam wczoraj
kilka drinków czyli pół butelki ,, :/

Gość ja miałam wczoraj
przyjaciół nie mam, rodzina- jakoś nikt nie chciał mi towarzyszyć w tym dniu, niektórzy o mnie zapomnieli... nie złożyli życzeń, cóż

Gość tojaonanjefn
wszystkiego najjjjjj zdrowka szczescia pomyslnosci :)))))) ktore kon czysz??????? jak to nie masz z kim, skad jestes, pojdziemy na balety ;d;d;d;d;d;d

Gość ja miałam wczoraj
przyczepiłam się do cudzego topicu ;) życie, niestety...

Gość deluxfc
wszystko dlatego ze jestescie brzydkie i odrzucacie facetow

Gość taka jedna niewazne
dziękuje za życzenia, a urodziny 27 a ty skąd możesz wiedzieć że jestem brzydka? widziałeś mnie czy oceniasz na własnym przykładzie?

🌼 o moich urodzinach zapominają regularnie nawet moje własne dzieci żmije jedne :P

Gość :)))) hehe
ja miałam wczoraj... Hehhe, to tak jak ja tydzień temu :) Wypiłyśmy z koleżanką całą butelkę malibu. Malibu z sokiem żurawinowym i grapefruitowym, malibu z sokiem ananasowym i spritem... Niby kilka drinków, a poooszłoooooo :)))