Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziurrr

CMENTARZ DLA ZWIERZĄT

Polecane posty

Witam wszystkich kafeterian. Wiem ze to jest dosc dziwny temat i wiekszosc z was nie wiele wie na ten temat ale chcialabym sie starac w moim miescie o Cmentarz Dla Zwierząt niestety nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac wiem ze u nas w kraju mozna isc do weterynarii i tam zostanie cialo spalone ale to nie jest fajny pomysl mysle ze malenki cmentarz to by byl naprawde fajny pomysl a wielu osobom bylo by lepiej pochowac swego pupila w takim miejscu. Sama pogrzebalam juz nie jedne zwierzatko i kazde w innym miejscu niektore z tych miejsc sa przerabiane w miescie na ulice itp . dlatego chcialabym cos zmienic w moim miescie. ale jak sie za to zabrac??? czy ktos mi pomoze?? piszcie wszyscy nawet jesli nie wiecie napiszcie chociaz co wy myslicie o tym.

ja mojego kotka pochowalam na hołdzie ale nie dalego robia droge i nie dlugo to miejsce tez pojdzie do przerobienia i przekopia to razem z mim kotkiem niektorzy ludzie nie chca palic zwierzat i zakopuja swoich pupili w ogrodach na lakach i w innych miejscach a przeciez cmentarz nikomu by nie przeszkaadzal a przyunajmniej ludzie mieli by jedno miejsce dla wszystkich i nawet mozna by bylo zaswiecic swieczuszke i dac kwiatka a tak to jest to nie mozliwe a zakopywanie w innych miejscach jest karalne

Gość kakkasdd
u nas jest cmentarz dla zwierząt ale dla mnie to chore jeszcze ksiedza zatrudnij

Gość kakkasdd
hehe ale musicie jeszcze swoje zwierzaki ochrzcic i do kumuni posłac

bardzo dobry pomysł, myślę, że byłoby duże zainteresowanie nie mam pojęcia, jak to w Polsce wyglada od strony prawnej (inspektor sanitarny, pozwolenia - budowlane? itd.), dlatego nie pomogę

A ja akurat dzisiaj stracilem swego kota, co za przypadek .....Mam go w pudle i nie wiem co zrobic, bo wyrzucic na smietnik jakos nie moge ..... Filemon siedem lat byl z nami .... normalnie gdybym byl baba bym ryczal ....

Gość a jak nie masz ogrodka
to do lasu. To chore zeby zwierze traktowac jak odpad i palic albo wyrzucac do smietnika.

osoby ktore nie wiedza co znaczy miec zwierze nie zrozumieja nas ktorzy by chcieli pochowac zwierzatko a wyrzucanie zwierzat do smietnika jest chore moze zacznijmy wrzucac ludzi do smietnika i tez po co cmentarze dla ludzi??? przeciez to jest chore;( ludzie !!! niekiedy zwirzeta sa lepsze niz ludzie a dla pana z gruba stopa powiem ze najlepiej gdzies zakopac moze sw ogrodku??? a tak wogole moj kotek zmarl w sobote i tez mial na imie Filemonek;(

wlasnie facet tez ma uczucia i moze plakac... przeciez jestesmy ludzmi i mamy uczucia... kochamy zwierzatka i n ic dziwnego ze doskwiera nam smutek po ich stracie

tak moj tez byl filemonek mozesz sobie zobaczyc na stronie wirtualnycmentarz.pl tam zrobilam mu miejsce...ale moj kotek mial tylko 5 latek. umarl bo na swiecie sa ludzie ktorzy go skrzywdzili;(

Gość sylka0
Ja mam psiaka ,ktorego kocham nad zycie a on mnie;),zreszta zawsze w moim domu byly zwierzeta z tym,ze byly jakby wspolne bo mieszkalam z rodzicami.Teraz mam swojego psa i tez myslalam o tym ,ze taki cmentarz to byla by dobra rzecz.Bo gdy moj zwierzak odejdzie nie chce go zakopywac byle gdzie,jakby nic dla mnie nie znaczyl-jest czlonkiem naszej rodziny,bardzo nas kocha i jest strasznie oddany.Nalezy mu sie szacunek po smierci,zreszta jak kazdej istocie. Moze poszukaj cos w googlach na ten temat,pewnie cos znajdziesz.

szukalam juz ale sa tylko tematy o miastach gdzie sa lub mialy byc cmentarze ja sie troche zle czuje z tym ze moj kotek jest pochowany tam gdzie jest bo byl czlonkiem rodziny i powinien miec godne miejsce