Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdfsgds

dlaczego byle przybłęda z Afryki nie ma żandych problemów ze znalezieniem

Polecane posty

Gość dfgdfsgds

ładnej żony w Polsce? może być pośmiewiskiem swojej rodzinnej wioski, jego cały majątek może się mieścić w reklamówce, może być inteligentny inaczej, ale po postawieniu stopy na polskiej ziemi od razu spotyka się z "polską gościnnością"

Gość dragon warrior
bo polki to najwieksze dupodajki swiata im wiecej dajemy tym kreaturom praw tym bardziej olewaja nas nasz kraj kopulacja z ciemnymi to forma nienawisci dla bialych mezczyzn druga sprawa ze w mtv mowia ze dawanie dupy ciemnym jest cool i glupie idiotki sie sluiuchaja

Gość snujcie swoje denne
teorie na kobiecym forum dalej prawiki, to nie zakisicie prędko :o

Gość oczywiscie ze nie, sobie bym
wiesz co raczej do polski nie przyjezdzaja murzyni z reklamowka ;/ tylko osoby, ktore ksztalca sie na naszych uniwersytetach by zdobyc jakis dobry zawod (najczesciej medycyna). raczej biedny murzyn tutaj nie przylatuje :P

Gość totalniebialymadrala
Coz, to faktycznie czesty obrazek, murzyn z uwieszona na nim polką. Z pewnoscia zakochuja sie w ich intelekcie :) Po prostu maja silne parcie na ich czarne ciala (a wlasciwie czarne pały:) ).Troche to żałosne, ale coz ... kobiety niewiele sie roznia od nas facetow, tylko ze przez cale wieki udawaly ze jest inaczej, albo to my zmuszalismy je do udawania. A teraz nie musza no i .... kurestwo sie szerzy :/

Gość TAK. TO PRAWDA!
bo nasze puszczalskie uwielbiają wielkie czarne badągi. bo wiecie co kobieta kocha? pieniądze i kutocha:classic_cool:

Gość totalniebialymadrala
Tylko najdziwniejsze dla mnie jes to, ze Polki nie maja jakos pojecia o tym, ze ci murzyni/arabowie maja o nich fatalne zdanie. Polka leci do Egiptu i daje dupci jakiemus barmanowi czy windziarzowi, bo przezywa przygode, fascynacje innoscia. A tenze windziasz mysli o niej "szmata" bo w jego kraju zadna laska nie da dupci facotowi ot tak dla zabawy. Tam sie cenia.

Gość Załamany Wszystkim
Gdyby to jeszcze dotyczyło tylko Murzynów ... ale Polki podobno tak samo lubią Arabów, Turków czy Hindusów. Każdy, byle nie Europejczyk (i byle nie Polak). Trudno, Niemki czy Angielki takich ciągątek nie mają.

Gość njnjk
zgadzam sie z kims wyzej. Z czarnymi wiaza sie zazwyczaj tzw. szare myszki, ktore nigdy nie "narzekaly" na nadmiar powodzenia i nagle pojawia sie ktos, kto sypie komplementami, adoruje i mowi takiej myszce jakas jest piekna. To samo jest w Stanach. Bardzo czesto widuje sie murzyna z otyla zaniedbana biala kobieta.

Gość asfsdfdf
porównując czarnych do azjatów to czarni o wiele częściej mają polskie partnerki. azjata może być wykształcony, inteligentny, mieć własny interes ale polka i tak wybierze bezzębnego murzyna :o w stolicy taki widok to normalna rzecz :o

Gość asfsdfdf
nie mam nic przeciwko, tylko obserwuję fakty🖐️

Gość ja jestem rasistką
moze mysle stereotypowo ale jestem bardzo uprzedzona do innych ras..

Gość ja jestem rasistką
dla mnie azjaci sa smutni, zapracowani, nie podobaja mi sie z wygladu natomiast czarni wg mnie sa agresywni, uwazam ze nie mozna im ufac. oczywiscie nie jest to regułą ale latwiej znalezc czarnego oszusta niz uczciwego.

Gość Johny Canada
vbył juz taki jeden murzyn nazywał się Simon Moll po zarazał HIV-em kilka polskich lasek bo mu nogi rozkraczały tak polki do największe dupodajki na swiecie byle z boskim czarnuchem sie przespac

Gość bystry jarek z Kielc
bo Polka jakby miała wyboru pójście do łózka z białym lub z czarnym to 80% wybrało by czarnego bo dzisiejsze Polki to są kurwy

Gość hgdfhgdf
Simon Moll to zaraził nie kilka a kilkadziesiąt.

Gość hgdfhgdf
a najlepsze to było jak policja potem je nazywala "inteligentne i wrażliwe" :D i taki szok był, że tak się dały zrobić :D, a wg mnie one by się z nim puściły nawet jakby wiedziały, że są "jedną z dziesięciu" :D

Gość dgfsdsff
" czarnymi wiaza sie zazwyczaj tzw. szare myszki, ktore nigdy nie "narzekaly" na nadmiar powodzenia i nagle pojawia sie ktos, kto sypie komplementami, adoruje i mowi takiej myszce jakas jest piekna." pierwsze słyszę żeby czarni prawili komplementy. w tym problem że oni NIC nie muszą robić żeby mieć polską kobietę.