Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olimpiaka

zakochana w zonatym

Polecane posty

Spotykam sie z zonatym mezczyzna. Zakochalam sie. Nie potrafie przestac o nim myslec. On ma zone i dziecko. ale nie jestt szczesliwy z zona. Ale nie odejdzie od niej;( a ja nie moge bez niego.. Jestem tylko kochanka;(

Gość Paulana
co ty dziewczyno wyprawiasz oj oj oj patrzysz na to co ty czujesz a teraz badz tm dzieckiem ktoego tatus zdradza mamusie, ja wlasnie takim dzieckiem jestem. nie zycze tego nikomu a kobiecie zdradzanej nigdy w zyciu tego bolu. Pomsl tez tak ze jezeli ktos jest zdolny do tego to moze sie okazac to nie ostatni raz, chcesz byc tak potraktowana w przszlosci?Pomysl naprawde spokojnie.

Gość eeeeeeeenergia--25 lata
hehe 90% zdradzajacych facetów mowi swojej kochance ze nie jeste szczesliwy w swoim zwiazku,ale nie zamierza odchodzic od zony hmmmm ciekawe co?!

Gość tiaaaaaaaa, nie jest
szczęsliwy z żoną ale nie odejdzie od niej bo 1.Żona się załamie bo jest słaba psychicznie 2.Dla dobra dziecka 3.Bo mają kredyt 4.Bo jest z nią za karę ? 5.Bo to nie jest takie proste Która odpowiedz jest poprawna ?

Gość mikgcvyu
i czego oczekujez? współczucia?

Gość ser z kozy
faceci potrafią wciskać piękne bajki weryfikowałaś rzeczywistość z jego opowiastkami?

Gość kolejna głupia baba
Sama przez to przeszłam, dobrze na tym napewno nie wyjdziesz. Zwiewaj od takich póki możesz, nie Ty pierwsza i nie ostatnia

Gość była już
I chcesz zawsze być tą drugą? Święta, każde uroczystości będziesz sama, a kiedy będziesz chciała dziecko? Z nim? Chyba raczej wykluczone. Dlaczego akurat żonaty Cię zainteresował ??

Gość była już
kolejna głupia baba dała Tobie dobrą radę - zwiewaj ! Wiesz co potrafią zrobić zdradzane kobiety które dowiedzą się o drugim życiu męża? Daruj sobie upokorzenia. Fajny jest bo masz go na chwilę. Nie mieszkasz z Nim, nie wiesz jaki jest na co dzień. Ty dla niego jesteś odskocznią od żony, dzieci, nie marudzisz, nie robisz problemów i sielanka trwa.

Gość koktajlMleczny
Daj sobie z nim spokój i nie rozbijaj więcej małżeństw, na świecie jest tyle facetów a Ty akurat musiałaś wybrać żonatego? Nie rozumiem takich kobiet!!! Facet też ma winę-wiadomo, ale to Ty powinnaś się wycofać dla dobra jego rodziny.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jakas Ty głupia :o faceci zawsze sie skarzą kochankom na zony, to norma, to po to zebys dała sie bzykac, wez sie w garsc przestań dawac dupy i nie rozbijaj dziecku rodziny

Gość do m a dz
mnie zastanawia dlaczego na etapie randek, spotykania się od czasu do czasu nigdy nie widać wad? a kiedy zaczyna się związek zaczyna się też piekło

Gość była już
aaa i jeszcze jedno... a ja nie moge bez niego.. cztery lata temu też tak mówiłam. Umierałam z minuty na minutę. A jednak się da bo dzisiaj jestem szczęśliwą mężatką z innym( ale niestety z przeszłością jestem taką a nie inną. Choć nie zmienię tego mogę jedynie ustrzec Ciebie - NIE WARTO )

Gość koktajlMleczny
bo później zaczyna się rutyna... i to ona jest najgorsza...