Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKOŃCUUUUUUUUUUUUUUUU

LUDZIE!!! W KOŃCU BEZ OSZUSTW MOŻNA ZAROBIĆ W INTERNECIE DUŻE PIENIĄDZE!!!!

Polecane posty

Gość WKOŃCUUUUUUUUUUUUUUUU

Wiecie dlaczego mówię w końcu?! Bo do tej pory,albo wszystko opierało się na oszustwie,albo można było zarobić,ale bardzo mało ,np. na klikaniu reklam-żal A teraz dzięki tej stronce można nieźle zarobić. Niedowiarkowie zaraz powiedzą,że się nie da,a ja uważam,że jak najbardziej,bo to w końcu przejrzysty schemat bez oszustw!!! To ta stronka: http://dobryzarobek.pl/index.php?id=42017893ec0b1bae7ae614d0d4a9c2bb Ludzie weźmy się do dzieła i doładujmy nasze konta!!! Wystarczy,że wejdzie w to 50 osób!!! Czy to dużo na 38,5 miliona Polaków?! Ten pomysł jest po prostu skazany na sukces!!! Do dzieła:)

Gość uwaga to piramida

Gość lkadggvbzcnaowiv
jak jest skazany na sukces to sama/sam się nachapj kasy a nie dziel się tak dochodowym źródłem bo ci inni kase sprzed nosa zwiną:P

Gość yrtfhfghdfhd
piramida finansowa. korzystanie nie jest nielegalne ale reklama i namawianie innych do wzięcia w tym udziału owszem. o ile założyciel strony pewnie ma lewe konto i lewe dane podane przy rejestracji domeny to użytkownicy mogą być w dupie jak się prokurator doczepi🖐️

Gość dzięki za link!!!
ta ja już nie wiem,czy brać w tym udział,czy nie brać udziału?:(

Gość czemuto
to czemu na tej stronie nie ma ani jednego słowa,że to jest nielegalne,nawet 13-latek może otworzyć konto i brać w tym udział i w dodatku podpowiadają jak to reklamować i nie ma ani słowa,że to oszustwo i nielegalny biznes!

Gość weweweweweweeweewe

Gość dalekoblisko
jedni mówią,że to oszustwo ,a inni,że nie

Gość reeekorrd
die Augenfarbe = kolor oczu zuknpfen = zapina (np. guziki) der Lebkuchen = piernik der Wollpullover = weniany sweter der Bstenhalter = biustonosz, stanik der Juwel = klejnot die Gemsesuppe = zupa jarzynowa die Spitze = koronka das Kotelett = kotlet die Nudel = makaron, kluska das Kochbuch = ksika kucharska der Glckwunsch = yczenia szczcia die Patin = matka chrzestna geschieden = rozwiedziony am Tisch sitzen = siedzie przy stole die Hauptspeise = danie gówne die Pizza = pizza Prost! = na zdrowie! (przy piciu alkoholu) der Quark = twaróg die Teekanne = czajniczek

Gość rekordowo dużo wejść,a jednak
elo elo

Gość jula89
pomyślę i może w to wejdę:)

Gość guliverjaniak
dzięki

Gość ja w stroju kąpielowym
c oto

Gość wybawieniee
yhy

Gość gość
Zapraszam do programu CryptoShare. Maszynka do BTC CryptoShare to program stabilny na lata dlaczego? Program współpracuje z bankiem i kartami płatniczymi „ Visa” Żaden bank nie pozwolił by sobie na współprace z nielegalną i nieuczciwą firmą. Ponadto strona CryptoShare zabezpieczona jest na kilka sposobów przed atakami hakerskimi Codzienne naliczenia od 10% do 15% Wypłaty są natychmiastowo! Są trzy linie poleconych l 8% , 2% , 1% Minimum inwestycji: 0.001 BTC. Po pierwszej wpłacie dostajesz 0.001 BTC Nic nie musisz klikać przez całe 24 godziny aby otrzymać naliczenia. Zapraszam do rejestracji: https://cryptoshare.biz/?ref=lukasz96 Tutaj masz instrukcje jak wpłacić: 1.Wchodzisz w zakładkę MAKE DEPOSIT 2.Jedziesz na dół strony wpisujesz tam jaką kwotę będzie wpłacał klikasz END. 3.Pojawi Ci się adres na który masz wpłacić tę kwote adres jest nad tym kwadratem z kodem. 4.Później wchodzisz na swój portfel i robisz wpłatę. Życzę dużych zarobków

Gość gość
Szukam 100 osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo przy komputerze. Na początek oferuję 500-1000zł w pierwszym miesiącu. Jak widzisz jest to już konkretny zarobek a nie jakieś klikanie w reklamy za kilka groszy. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą napisz do mnie na maila lukaszpawlowski1996@gmail.com a ja wyśle Ci informację o zarobku