Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gohawks

Moja kolezanka dostala pierscionek zareczynowy za...

Polecane posty

Gość gohawks

.... 60 000 $ normalnie jak to uslyszalam to niemalze spadlam z krzesla :O :P ah, i sama go sobie wybrala tak, zazdroszcze, ja tez chceeee 😭 :P

Gość anikaaaaa
daj spokój ja miałam (nadal mam :) ) pierscionek zareczynowy za 350 i tez jest sliczny... czym sie rózni? tylko cena chyba:)

ja nawet nie wiem za ile :) sama wybieralam ale nie mam pojecia:D i nie zazdroszcze twojej kolezance.. bo cena nie gra tu wogole roli... no znajomy się ośiadczyl swojej żonie z pierscionkiem z lombardu za ok 150 zł ico z tego sa szczescliwym malzenstwem od 3 lat

Gość gohawks
no ale nie mam zadnego i miec pewnie nie bede 😭 ;) chyba bym sie bala nosic taki za 60 000 USD. Na bank ubezpieczyli ten pierscionek. OGROMNY diament otoczony mniejszymi. Ladny ;)

Gość gohawks
dodam, że były to dolary zimbabwejskie 🖐️

ewnie uznacie to za kokieterie, ale ja......nigdy nie zgodzilabym sie nosic /przyjac pierscionka czegokolwiek wartego 60 ts dolarow???? Boze ja nie przjelabm niczego za 10 ts dol. osoby ktorym to imponuje sa prozne, puste i bez serca. jak mozan zdobyc sie na zakup tak drogiej rzeczy i obnoszenie sie z nia podczas gdy dzieci gloduja..emerci przymieraja glodem.byloby mi o prostu wstyd! a jeszcze ludzie sie tm chwala-no rece mi opadaja...

Gość gohawks
germaine- ja sie z toba zgadzam. jednakze, ta para zyje na bardzo wysokim poziomie ze sie tak wyraze. Ludzie z taka kasa to sa naprawde wyjatki, nawet tu w stanach. Jak sie nosi buty za 1000$ od Laboutina to chyba inny piersionek nie pasuje :P

Gość kioiuytr
ale temat........żenada w pl zarabiają po 1000 zł wariatki a wy wierzycie w bajki o pierscionkaCH z diamentami

Gość Beatkowiec
może dolarów australijskich ?

Gość gohawks
amerykanskich, bo to w usa kioiuytr-> sama jestes zenada. To zadna bajka...