Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lallallalla laj

seks jest obrzydliwy

Polecane posty

Gość lallallalla laj

mam 22lata i jestem dziewicą, nie chcę uprawiać seksu nigdy, bo uważam że to jest obrzydliwe, to dotykanie się ciałami i np lizanie po intymnych miejscach fuj ... poza tym ludzie nie sa tacy doskonali jak w tv, mają owłosienie tu i ówdzie, fałdki i inne mankamenty to powoduje że to jest jeszcze bardziej obrzydliwe. Wole zaspokajać się sama

Gość lallallalla laj
to nie jest prowokacja, tak trudno uwierzyć że ktos moze uważac seks za coś beznadziejnego

Gość .,,marusia,,.
No coś Ty Perwerka, nie wiedziałaś, że seks jest naprawdę obrzydliwy? Dziewczę ma rację. (niech tak myśli, więcej wolnego chłopa przynajmniej zostanie)

Jest taka opcja, że nigdy nie byłaś zakochana. Tak generalnie to proponuję wizytę u seksuologa, bo to albo jest jakaś trauma z dzieciństwa albo może jesteś aseksualna. I uprzedzaj na pierwszej randce zawsze, że uważasz, że seks jest obrzydliwy, bo inaczej będziesz krzywdzić facetów :o

Gość .,,marusia,,.
Zgadzam się z autorką, a ze swojej strony dorzucę, że sprzątanie też, jest obrzydliwe! feee

Gość czikitkaikif
tez zgadzam sie z autorka topiku...dodam ze mam 20 lat ;)

Ale Marusiu :D Jedna zasadnicza różnica, sprzątanie raczej nie doprowadzi Cię do orgazmu :D Chociaż słyszałam o ciekawych zastosowaniach odkurzacza :classic_cool:

Gość .,,marusia,,.
Nie ma brzydkich, "czasem tylko wina brak". Może do tego dorośnie, a jak nie to nie widzę problemu, jw.

Gość .,,marusia,,.
A tam, ile można z odkurzaczem.

Gość mniej wiecej 5%ludnosci
( sa to w wiekszoscie kobiety) cechuje aseksualizm - opisany w medycynie i psychologii. Jest to 'odchyłka" z ktora mozna zyc, acz czasem sa problemy, głownie spoleczne - problemy z zalozeniem rodziny.

Ale do seksu nie należy podchodzić na sucho i spokojnie. Oczywiście, że aseksualizm istnieje, dlatego poradziłam wizytę u seksuologa. Jednak autorka napisała, że zaspokaja się sama, więc jest to odrobinę sprzeczne, nie wiadomo jeszcze jak często się zaspokaja.

Gość .,,marusia,,.
Ja odkurzacza od dziecka nie cierpię. Dlatego kupiłam sobie bardzo elegancką miotłę. Czerwona jest tak obrzydliwe, że lepiej na to bez podniecenia nie patrzeć.

Gość .,,marusia,,.
A przechowujesz ją w lodówce? Popatrz nie pomyślałam o tym, zawsze się martwiłam, że mi wysycha i nic nie mogę sobie zostawić na potem.

Gość karaken
ja miałam fantazje z 40 letnimi oblechami w roli głównej. autorka ma to zaburzenie seksualne polegające na odczuwaniu satysfakcji jedynie z masturbacji a nie uprawiania seksu z drugim człowiekiem.

Oczywiście, że w lodówce. Inaczej szybko się psuje :classic_cool: Najlepiej zawinąć folią spożywczą-wtedy nie obsycha. Zdrowe pożywne śniadanie, jak nie ma akurat świeżej pod ręką 😴

Gość .,,marusia,,.
Może sobie wyobraża, że odrabia lekcje, albo, że jest u dentysty. Zależy jaką metodę stosuje - z wibracjami, czy z klepkami.

Gość .,,marusia,,.
Perwerka, na śniadanie to raczej lepiej zjeść coś ciepłego. Ale sperma chyba ma zbyt dużo białka, żeby ją podgrzać.... Chyba trzeba, jakiś inny sposób wymyślić.

Gość .,,marusia,,.
A może ma po prostu 12 lat, a nie 22?

Może ja jestem/byłam dziwna, ale to co wiedziałam o seksie w wieku 12 lat nie wydawało mi się obrzydliwe :D

Gość Kres
spermę z trupim jadem? dziękuję, nie jadam

Gość Kres
jedzenie jest do jedzenia, a sperma tylko w jednym celu i tego się trzymam