koreanka 0 Napisano Październik 12, 2010 hey szukam informacji na temat antykoncepcji dla osob palacych papierosy. mialam kilka prob rzucenia papierosow i wiem ze nie uda mi sie rzucic. wiem ze dla palaczy najlepsze sa minipigulki, mnie jednak bardziej interesuja alternatywne metody - zamiast cos lykac wolalabym zastrzyk czy plastry (nie mam glowy do tabletek). czy ktos jest zorientwany w tym temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
postaram się być kulturalna 0 Napisano Październik 12, 2010 tabletki azalia, dla karmiących i palaczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fafinette Napisano Październik 12, 2010 www.animus24.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koreanka 0 Napisano Październik 12, 2010 wiem o tabletkach jednoskladnikowych, pytalam raczej o inne metody antykoncepcyjne niz tabsy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koreanka 0 Napisano Październik 12, 2010 wiem o tabletkach jednoskladnikowych, pytalam raczej o inne metody antykoncepcyjne niz tabsy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
postaram się być kulturalna 0 Napisano Październik 13, 2010 spirala?? też nie miałam głowy do tabletek, ale musiałam się nauczyć, w ciągu dwóch miesięcy trzy razy wzięłam tabletkę później niż zwykle o 24 min, 35 min. i godzinę, nie takie trudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach