Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowna_Wenus1111

zabójcze szpilki :D

Polecane posty

Gość dcfvbghnjmk
o dżizasssssss hahahahaha :D

Gość casting creme gloss
można powiedzieć - baletnica o lasce :D

Gość o ja pierdoleee
Wenus weź użyj mózgu, błagam cię, żartujesz, że nie skumałaś gościa, prawda?? :o:o

skumałam :D ale myślałam ze się pomylił bo nie sądziłam ze jest taki głupi. To że wysylam filmik to nie znaczy ze siedze na tym forum, tak jak wysylam filmik z you tube to nie znaczy ze siedze 24/24 na yt i coś znalazłam no i wklejam... mózgi kochane. Przesłano mi to więc posyłam dalej bo dla mnie nie pojętne są te szpile ważne że wy kuźwa inteligentni, w chuy :D

Gość ze tak wyjasnie
wenus ty nie grzeszysz na bank bystroscia i gowno skumalas :O a ze uroda to pojecie wzgledne to nie masz za bardzo czym sie pochwalic :O jakis gosc napisal, ze na tamtym forum (kazdy kto wejdzie w link i jest bystrzejszy od cytryny -nie pije do ciebie teraz wenus- od razu zauwazy, ze filmik jest na jakims forum) siedza zyeby i to rzuca sie w oczy po przeczytaniu ich postow chocby tylko tych dotyczacych filmiku, ty bierzesz jego slowa do siebie piszac zaraz pod jego postem: CYTUJE: 18:50 [zgłoś do usunięcia] Cudowna_Wenus1111 wytłumacz dlaczego jestem "Zj**em" ? kilka prostych argumentów ] wiec gosc przyjal za pewnik to, ze tez siedzisz na tamtym forum skoro uwazasz siebie za wymienionego przez tego goscia zyeba. a potem to juu pograzasz sie coraz bardziej co juz nawet zabawne w sumie nie jest, a na samej koncowce nie masz dalej pojecia o co chodzilo 😴