Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ohne dich

Faceci są prości?

Polecane posty

Gość jakis facet
on na pewno nic ci nie zrobi wiec mozesz bez leku oddac mu sie na pierwszym spotkaniu :classic_cool:

Gość Ohne dich
Proszę was, uzasadniajcie co swoje opinie. Nie jest z Łodzi.

Gość dziefczę z kafff
No proszę, pół forum zna gościa :D

Gość martaaa martynkaaa26
Autorko skad on jest.I jak ma na imie?

Gość nimfamorska
laska, weź nie marudź. umów się z nim w jakimś miejscu publicznym, bądź miła i czarująca, ale wrzuć na dystans. zobaczysz, czy taka Ty mu się spodobasz. czy może jednak poczuje się rozczarowanym brakiem macanek, całowania z językiem i sexu wszelkiej maści.

.On nie jedzzie z mysla spedenia casu na spacerku czy romowie.On dal ci jasno do rozumienia czego oczekuje.SEKSU. Spotkaj sie nim al bron boze nie idz z nim do lozka.I po 1 spotkaniu juz go nie zobaczysz.

Gość Ohne dich
To może prościej będzie mu powiedzieć, że nie ma na co liczyć?

Skad on jest.? Jakma na imie?

Gość Ohne dich
Nie powiem skąd jest i jak ma na imię, i tak wszyscy powiedzą że go znają;) Powiedziałam mu wcześniej że nic nie będzie na pierwszym spotkaniu, a on powiedział że ok. Więc ma świadomość co i jak..

Gość dziefczę z kafff
Ja się nie znam na internetowych znajomościach, bo nigdy się w takie rzeczy nie bawiłam. Najlepiej po prostu się z nim spotkaj i nie kombinuj, prawda jest taka że to obcy facet i nic o nim nie wiesz. Nie wyczytasz jego intencji nawet go nie widząc na żywo..a my na forum tym bardziej nic Ci nie poradzimy.

Gość nimfamorska
być może zrobi, jak napisał. a byc może napisał tak, abyś zgodziła się z nim spotkać, a potem wyczaruje taką atmosferę, że następny topik jaki możesz założyć będzie brzmiał: przespałam się z nim, a on teraz się nie odzywa od tygodnia? czy to znaczy, że umarł czy mnie olewa?

Rejon i choc 1 literke imienia.Rozmawialam facetem , ktory dentyko takie teskty pisaljak ten twoj.Chcoc 1 literke miasta i imienia.Wazne

Gość 9999999999999991111111
albo cos kreci albo to dumny facet ktoremu bardzo trudno przelamac pierwsze lody i dlatego takie dziwne zachowanie

Gość Ohne dich
Ok, zostawmy temat. Powiedzcie mi jak kobieta może wykorzystać faceta? ;] Chodzi mi o taką sytuację jakiej się boję, tylko w drugą stronę.

Gość Ohne dich
9999999999999991111111, proszę rozwiń z tą dumą.

On cche tylko seksu. Naprawde.Tymbardiej ze mowi otwarcie o seksie.e nic nie zrobi wbrem toobie.Ale tak cie nakreci.Ze wskovccys nim do lozka.

Gość nimfamorska
Nie ma jak przełamanie lodów lodem :D

Gość dziefczę z kafff
Jest taki dumny, że gdy dziewczyna odmówiła rozmowy o seksie to natychmiast się wyłączył :D

Gość Ohne dich
Dzięki już, bardzo mi pomogliście! Powiedzcie mi jak kobieta może wykorzystać faceta? ;] Chodzi mi o taką sytuację jakiej się boję, tylko w drugą stronę.

Cemu nie cchesz napisac skad jest i jak ma na imie?

Gość nimfamorska
Boże, to jednak chciałabyś na pierwszym spotkaniu rzucić się na jakiegoś nieśmiałego jegomościa :D>? Ileż Ty masz lat, dziewczę?:D

Gość Ohne dich
Ponawiam pytanie z pierwszego posta, może więcej osób mi odpisze.

Gość niebezpieczna ahabahsha
Podnoszę. Mam podobny problem. Ohne dich jeśli chcesz porozmawiać napisz dangerous@op.pl. Mam dokładnie to samo i też nie wiem co zrobić. Nie chcę pytać o to znajomych, bo powiedzą, że jestem walnięta umawiając się z kimś z neta... Napisz ;) pozdrawiam dangerous

sorki ten adres mail nie działa, napisz na pimpus1811@wp.pl. Tylko proszę napisz. Mam nadzieje, ze jakos sobie nawzajem pomozemy...

Jezu, tak się tym przejęłam, że masakra. Po 1 dokładnie ta sama sytuacja z niedopisywaniem i nagłym wylogowywaniem się, po 2 też ta sama sytuacja ze spotkaniem się itp. również rozmawialiśmy o upodobaniach łóżkowych. Mam nadzieję, że to nie ta sama osoba. Odezwij się... I Ty marta martynka też, bo kurczę widzę, że to ten sam problem, może jakoś sobie razem pomożemy. Czekam dziewczyny na wasz odzew, pozdrawiam

Gość martunickaa
on jest z pomorza.

aha, ja mam do czyniena z typkeim z mazowsza...póki co udaje, że tylko ze mną tak rozmawia, a jestem pewna, że na boku ma 1000 innych...