Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta;)

Seks z moim chłopakiem = problem.Pomożecie ?

Polecane posty

Gość Marta;)

Jestem z moim chłopakiem od dawna ale zaczęliśmy współżyc nie dawno (tzn...jakieś 3 miesiące temu).Jest kilka problemów na które bardzo chciałabym uzyskac poważne odpowiedzi.Problem pierwszy: nie wiem dlaczego ale stosunek boli mnie KAŻDORAZOWO chyba,że jest on przeprowadzany bardzo delikatnie.Nie wiem o co chodzi,na pewno nie jestem za sucha.Problem 2: mój chłopak lubi raczej "ostrzejsze" przeżycia w łóżku dlatego jest to taki problem.Oczywiście nie robi tego na siłe jeśli widzi,że mnie boli (raz mu się zdarzyło ale przeprosił).jak sobie z tym poradzic ? Z góry dziękuję za powazne odpowiedzi.

Gość rzezimieszeq
a za co przepraszał? za to ze seks sie tak uprawia? dymac cie jak swinke powinien tak zebys kwiczala, bez zadnego ale

Gość Marta;)
Nie,przepraszał za to,że zrobił to za mocno bo wie o tym,że mnie boli i próbujemy wymyślic coś żeby przestało ale ja już nie wiem po prostu :(.

Gość rzezimieszeq
no to wlasnie nawiazalem do tej czesci wypowiedzi.stad to kwiczenie hehe

Gość Marta;)
Czyli wg Ciebie powinien nie zwracac uwagi na to,że mnie boli i dymac tak jak jemu pasuje ? -.- Raz tak zrobił i więcej nie zrobi...

Gość Kobieta wymagajaca
nie dobraliście się w łóżku i twój mężczyzna się nie zmieni, będzie się ciągle zapominał

Gość rzezimieszeq
tak powinien poniewaz w łozku lubicie byc traktowane jak dziwki

Gość Marta;)
Najgorsze jest to ,że ja nie wiem w czym problem.Może po prostu powinnam mu pozwalac robic to jak on lubi i już to przecierpiec ?

Gość fifi9-9
seks powinien być dla ciebie przyjemnością....nie pozwalaj na to,żeby cię bolało.najlepiej skonsultuj ten ból z lekarzem ginekologiem i po kłopocie

Gość Kobieta wymagajaca
ile masz lat?

Gość dobrze będzie
fakt,z gin powinnaś porozmawiać,ale seks uprawiacie od 3ech miesięcy... tzn Ty bo chłopak chyba już bardziej doświadczony?? spróbujcie jeszcze delikatnie kilka razy,to krotki okres czasu,może musisz sie jeszcze dopasować do jego rozmiaru..

Gość Marta;)
O jest doświadczony.Jeśli chodzi o mnie to jest to mój drugi partner seksualny.I prawda,rozmiary ma całkiem duże.Myślałem też,że może to przez to?

Gość bez jakiegos nika
mialam podobny problem, okazalo sie ze mam nadzerke. Nadzerka wyleczona i juz nie boli :]

Gość Marta;)
w sumie jak mu biorę do buzi to dotyka mi do gardła i jeszcze to co wystaje to obejmuję dwoma rękoma i jeszcze ciut zostaje

Gość Marta;)
To u gory co pisze o braniu do buzi to podszywacz :/

Gość będzie dobrze:)
no wlaśnie,to Twoj drugi partner,poprzedni rozmiar mial pewnie mniejszy..dopasujesz się ale jeśli jest naprawdę duży to niektóre pozycje i tak niestety będą trudne:( ale z tą nadżerką to też tak może być.. to częsty problem.