Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupurupu

Jak sprawdzić czy facet jest zainteresowany?

Polecane posty

Gość dupurupu

zainteresowany mną:) jestem strasznie nieśmiałą dziewczyna i niezbyt doświadczoną jeśli chodzi o związki:( jest pewien chłopak, z którym widze sie prawie codziennie, szaleje za nim. mam wrażenie, że też mu sie bardzo podobam ale z drugiej strony mogłam nadintderpretować jego niektóre zachowania... sama nie wiem:( chodzi mi o to, czy znacie jakieś sposoby na sprawdzenie czy facet jest zainteresowany ale bez wychylania się. nie chce okazywać swoich uczuć, nie chce by wiedział co o nim myslę, bo niestety bede musiała go nadal bardzo czesto widywać. bede sie czuła upokorzona jak mnie odepchnie. jestem za nieśmiala by zrobić pierwszy krok. proszę o rade!

Gość dupurupu
loda robiłam tylko 55 razy w zyciu . Moje kolezanki robiły po 2000 razy wiec jestem niedoswiadczona .

Gość dupurupu
no własnie "wydaje". a co zrobic by byc pewnym a nie pytać sie wprost? pytam poważnie. jestem straszna jesli chodzi o sprawy damsko-męskie:(

Gość syrenkapipetka
A czy utrzymujecie ze sobą jakiś kontakt telefoniczny? Skoro jesteś nieśmiała to w tym przypadku chodzi mi o smsy??

Gość dupurupu
sympatic69 - dziękuję za rade:) wiem, że masz rację ale cieżko jest sie przelamać.

Gość oiou
na aż tak bardzo niesmiałą to nie wygladasz .. Hehe

Gość dupurupu
syrenkapipetka - nie. ale mamy ze soba co dziennie styczność i okazje do rozmowy. tylko, że kiedy on podchodzi i zagaduje- ja sie strasznie pesze i mam ochote uciec. taki straszny zjeb ze mnie...;((

Gość syrenkapipetka
a ile masz lat?

Gość dupurupu
a na ile wygladam na tej focie ?

w tym wypadku polecam się udać do kościoła i się pomodlić bo ja zaczęłam się o większą śmiałość modlić i za 2 tyg idę na spotkanie ;D

Gość DO DUPURUPU
wiem jak sie czujesz, też taka byłam za mlodu, bo wioskuje ze jestes bardzo mloda. może sie wyrobisz? skoro podchodzi do ciebie i zagaduje to chyba nie jest tak źle co? po prostu nawiaż kontakt, daj se na luz, rozluxnij sie i pogadaj jak z kumplem! odwagi!:)

Gość dupurupu
mam 18 lat. DU DUPURUPU- dziękuję za slowa otuchy:)

Gość oiou
uszy do góry . NA focie widać ze dajesz rade .

Gość DO DUPURUPU
eee... to młoda dupa jesteś, jeszcze sie wyrobisz, nie przejmuj sie! :)

Gość dupurupu
DO DUPURUPU - no ja mam nadzieje, ale obawiam sie ze jesli sama nad tym nie popracuje to taka juz zostane xD

Gość DO DUPURUPU
słuchaj, musisz sie w końcu przełamać! MOŻE ZACZNIJ Z NIM FLIRTOWAĆ? nie musi to oznaczac że na niego lecisz, jak źle zareaguje to po prostu obrucisz to w zart:)

Gość dupurupu
było kilka takich momentów. kiedy mialam przypływ odwagi, uśmiechnęlam się a nawet powiedziałam, że wygląda świetnie w pewnych spodniach. widać było, że bardzo go to ucieszyło ale generalnie chyba każdy cieszy sie z komplementów xD

Gość DO DUPURUPU
slabo. usmiechaj sie, PATRZ MU W OCZY. jak bedziesz dalej tak od niego spierdzielac to facet zglupieje i przestanie do ciebie podchodzic i zagadywać! odpowiadaj koniecznie na jego zaczepki