Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam zamiennika

Ochnik - skórzany płaszczyk

Polecane posty

Gość szukam zamiennika

Hello, zastanawiam się nad kupnem płaszcza na porę jesienno-zimową. Chcę by to było coś porządnego i klasycznego, a jednocześnie na lata. Mam zamiar trochę się wykosztować z tego powodu :P Jednak nie ukrywam, że jak każdą z nas interesuje mnie jak najniższa cena i stąd ten temat ;) Chcę kupić taki płaszcz od Ochnika: http://www.sklep.ochnik.pl/plaszcz-damski-id678z10.html Czy widzieliście gdzieś dziewczyny w sklepach coś podobnego, ale tańszego? Możecie dać jakiś namiar? Z góry bardzo dziękuję ;)

Gość super plaszczyk ale
pamietaj aby do kompletu kupic od razu SPODNIE - skórzane bardzo modne tego sezonu

Gość szukam zamiennika
spier... z tego tematu Ponawiam pytanie ;)

polecam jednak zainwestować w Ochnika, nie dość że marka znów zaczyna się wybijać, to faktycznie gwarantuje jakość na lata. ceny w e-sklepie są wyższe niż faktyczne, a jeśli możesz poczekać to jest szansa na -20%,-30% po sezonie, co da całkiem znaczną różnicę ;)

Gość spodnie do plaszczyka
super pomysl choc wg mnie osobiscie spodnie wygladaja lepiej z kurtką i to krotka aby nie zaslaniala spodni!

Gość spodnie do plaszczyka
super pomysl choc osobiscie uwazam ze do spodni to lepiej pasuje kurtka i to krótka aby nie zaslaniala spodni!!!!!!!!!!

Również rozglądam się za kurteczką jesienno-wiosenną (mam już płaszcz zimowy) i powiem Ci, że nie ma NIGDZIE takiej jakości jak w ochniku. Nie ma sensu oszczędzać, bo kupisz dziadostwo. Jeszcze jak ma być do tego jakieś futerko np lis to tylko ochnik. Warto zapłacić więcej.