Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotany...

Czy jest możliwe pokochac kobiete 17 lat młodszą???

Polecane posty

Gość Zakłopotany...

ja lat prawie 40, ona dwadziescia kilka, ja ją kocham? Czy to normalne? Czy mamy jakąś szanse by razem życ, co powiedza o nas ludzie?

Gość l.,k,lhk,h
ona za młoda

Gość a kiedy ..
sie zorientowałes ze ja kochasz????

Gość a kiedy ..
pewnie jesteś żonaty co Cie w niej takiego użekło?????

Gość jak tobie sie objawia to kocha
nie??? moze to pociag fizyczny tylko??

Gość jko;jk
jak juz to kochasz jej cialo, mlodosc, jedrna skore, a nie ja jako osobe:O Przestan marzyc o dymaniu mlodki i opanuj sie:O

Gość do autora:::::
własnie moze to tylko i wyłacznie pociag fizyczny chec zaliczenia panienki i mylisz ze stanem zakochania , skad taka mysl ze ja kochasz???

Gość jasne ze tak
milosc nie patrzy w metryke.

owszem wiek nie ma nic do rzeczy lecz autor tematu jak narazie nie zdefiniował te uczucie ile trwa skad ta pewnosc co tak go urzekło itd

Gość monika 900
Nie interesuj sie co ludzie powiedza,tylko rob co Ci serce dyktuje.W zyciu wszystko mozliwe,wiele dziewczyn woli starszych partnerow od swoich rowiesnikow.Osobiscie znam 2 takie pary i roznica wieku jest wieksza,i zyja szczesliwie.

Gość dfghjkl;drtyujhg
och z Wami facetami

no pewnie pozuci rodzine (dzieci -zone)

Gość haha facet zalozyl temat i nie
bieze w nim udzialu;-///

Gość jinem
Mam 25 lat i juz wielu takich 40latkow wyznawalo mi milosc, ale bylabym glupia, naiwna idiotka, gdybym wierzyla, ze to prawdziwe uczcie, a nie kryzys wieku sredniego i zadza przelecenia mlodej, atrakcyjnej kobiety. Takie zwiazki to zwykla wymiana handlowa. On dostaje mlode cialko, a ona podwyzsza swoj standard zycia.

Gość klsdfghjkldfghj
facetów mozna porówanc do Zenona Ziembiewicza z granicy Z.Nałkowskiej :)

Gość WLASNIE TO KRYZYS
ŚREDNIEGO WIEKU I OBJAWIA SIE MYLENIM MILOSCI ZE SWOJA UPADLOSCIA I CHECIA POSIADANIA I ODMŁODNIENIA OBOK MŁODEJ

Gość jest możliwe ale
i tak cie zostawi dla młodegojak sie jej rówiesnicy za pare lat dorobią

Gość Sztama autor
Mam to samo, z tym ze 16 lat, nie wiem co mnie tak do niej pociągnęło, kurcze.... żeby tak człowiek był młodszy... hmm Ale narzekac nie ma co, bo co miało byc to było, ale młodośc ma swoje prawa, ja życzę jej szczęścia i wszystkiego co najlepsze. Mój pech że tak pózno się zakochałem :(

Gość 880008
a skad ta pewnosc ze kochacie??? co widzicie ja i serce wali wam do gardła czy wasz członek sie unosi tesknicie myslicie czy myslenie jest na etapie jakaona jest w łózku??

Gość znam osobiście taką parę
Między nimi jest dokładnie taka sama różnica wieku i już od trzech lat są w szcześliwym związku - wszystko jest możliwe!

Gość Sztama autor
A z tond że od trzech lat tak mam i nie zapomnę, mimo że jestem z obecnie z równolatką. Paradoksem jest to że kontakt- nie stały, ale tak od świąt, do świąt, utrzymywany jest przez nią (nie przeze mnie), czasem porada w sprawie, fakt za pomocą osób trzecich, ale jest..... Dziwne to bo w końcu ma chłopaka, młodego, zaradnego, nie bardzo wiem po co to "odświeżanie" przeszłości, ale nie powiem, jest to miłe.

Gość Sztama autor
co do seksu, był owszem, dla mnie niesamowity, ale nie mogę równac się z jej rówieśnikami...... w tych sprawach.

moj partner jest starszy ode mnie o 14 lat jestesmy razem dwa lata mieszkamy razem, pracujemy (ja jeszcze studiuje) kompletnie nie odczuwam roznicy wieku (no ok, czasem on faktycznie jest madrzejszy i wie lepiej :P ) nie wiem na jakim etapie zycia jestes, czy masz zone, dziecko, czy miales zone...czy mieszkasz z jakas inna kobieta.. my zaczynalismy od tgo samego, moj partner nigdy nie mieszkal z zadna inna, o zonie czy dzieciach nie wspomne. wiec, wspolny start, tylko z roznica wieku ale nie ma roznicy doswiadczen, tak to ujme :) razem dokorujemy po raz pierwszy wspolne mieszkanie, razem wybieramy materace do lozka, razem wybieramy wspolny samochod, itd itd...