Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhonasss

kolezanka -papuga

Polecane posty

Gość ehhhonasss

na studiach mam kolezanke ktora jak tylko cos u mnie zobaczy to odrazu leci i kupuje to samo .Niestety a moze stety ja nie stac na tyle co ja.Ostatnio przygladala sie moim kolczykom,oczywiscie nie uslyszalam ze ladne tylko na drugi dzien poleciala i kupila takie same,tak samo buty ,tipsy wszytko chce miec identyczne -wkurwia mnie to nimilosiernie

Gość kapstelek
kup sobie cos cholernie drogiego coby ja nie było na to stać;)

Gość ooofffkkksss
może ta koleżanka jest lesbą i ma na ciebie ochote

Gość naśladownictwo jest
najwyższą formą pochlebstwa :0 jeśli Ci to przeszkadza, zacnzij ubierać się tak, żeby nikt nie chciał cię naśladować. Masz wtedy gwarancję ryginalności :D

Gość kapstelek
powiedz jej ,że zyskała na uczelni przezwisko papuga;)

Gość ehhhonasss
nie lesba nie jest ,jest raczej zazdrosna o moj wyglad ,jestem zadbana .Chodze regularnie do fryzjera,kosmetyczki,solarium,ciuchow mam pelno i caly czas cos dokupuje a ona nie pracuje i niestety nie moze sobie na to pozwolic.Widze jak mi sie ukradkiem przyglada mysli ze ja nie widze ,ostatnio nawet zaczela sie podobnie malowac jak ja..wnewria mnie to.Nigdy nie powie mi komplementu ze mam cos ladnego tylko chmasko sciaga

Gość kapstelek
uczy się;) jeszcze trochę i da ci spokój;)

Gość ehhhonasss
mam nadzieje,przyszlam w nowej fryzurze do szkoly to ona sie tylko zasmiala ze grzywencje sobie zrobilam a za kilka dni sama przyszla z grzywka...

Gość gggggfffd
ehh ja mam taka szwagierke, to jest dopiero przypal..udalo jej sie kupic taki sam plaszcz..identyczny..ma takie same swetry, bluzeczki..i co ja mam powiedziec..moj maz sie tylko z tego smieje..a jej maz ( brat mojego meza) ..nie wiem czy to jej pomysl czy jego, np jak rok temu byly modne koszulki z napisami to kupilam mezowi fajna koszulke lacosty wlasnie z jakims tam sloganem..dacie wiare ze oni poszli w ten sam dzien oczywiscie do innego sklepu bo im lacoste za drogo i kupili jakas bawelniana zwykla z najlejka z napisem..bo napis na koszulce:D zeby bylo chociaz podobnie jak nie da sie juz tak samo..moj maz nie zwraca na to uwagi a mnie to wkurwia ...

Gość gggggfffd
mialo byc ze jej maz tez kopiuje;)

Gość ooofffkkksss
zrób sobie fryzurkę na cipce i jej pokaż, zobaczysz co zrobi

Gość naśladownictwo jest
wiesz co, pustak jesteś, Autorko

Gość gggdddd
to nieźle macie dziewczyny. Ja to ze swoją szwagierką, zawsze sobie pokazujemy jak coś kupimy nowego, żeby ta dróga nie kupiła podobnego, bo rzadna z nas nie chciałaby być posądzona że sobie ciuchy porzyczamy, jak jakieś nastolatki

Gość ehhhonasss
wierze ci ,ona niby jest normalna mozna z nia poagadac ,ale non stop mnie mierzy ,,przyglada mi sie i widze jak kipi z niej zazdrosc ,zwlaszcza jak inne kolezanki chwala mnie a to moj zapach a to fryzure albo jakis ciuch ,wtedy robi taka mine "usmiech przez scisniete zeby" pewnie jest zla ze jej tak nie chwala. Malo tego nabija sie ze mnie ze moj maz mnie nie puszcza samej na dyskoteki a ona lata co weekend na imprezy bez meza i go zdradza..ale to juz nie moja sprawa.

Gość ehhhonasss
ostatnio mielismy 3 okienka i sie chwalila ze idzie z kolezanka do mc donalda albo na pizze ,nawet mi nie zaproponowala ...tylko widac bylo ze chciala mi zrobic przykrosc ,,,akurat ja sie cieszylam ze nie musze z nia przebywac;)

Gość antyćwok
moja przyjaciółka tez tak kiedyś robiła (chodzi mi o te same ubrania).całe szczęście teraz studiuję w innym mieście i tam kupuję ubrania. ale w liceum to była makabra.