Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berries

Były kochanek w pracy, jak się zachować?

Polecane posty

Gość berries

Witam wszystkich, mam problem, duży problem. Kilka lat temu poznałam na imprezce fajnego faceta, bardzo mi się spodobał, wylądowaliśmy u mnie, było gorąco... Nie mam wyrzutów sumienia bo byłam wtedy wolna, chciałam tego i było świetnie. Nie kontynuowałam tej znajomości bo nie chciałam. Widziałam go później kilkakrotnie na mieście ale nie rozmawialiśmy ze sobą tylko wymienialiśmy uśmiechy. Dziś wkroczył do firmy w której pracuję w sprawach służbowych i napewno będzie się pojawiał częściej, jak mam się zachowywać?? Udawać że nic nie było? Nie ukrywam że czuję się niezręcznie... POMOCY !!!

Gość Co za problem? Nie udawaj ze
go nie znasz, traktuj normalnie jak znajomego z imprezy i juz

skoro sie zdecydowaliscie na to i jestescie dorosli to sie zachowujcie jak dorosli. bylo minelo, teraz jestescie tylko znajomymi i juz

Gość pek234567
zrób mu loda jak dawniej

Gość berries
to było kilka lat temu, nie wiem nawet czy mnie pamięta-ja jego tak, wchodząc powiedział dzień dobry więc też tak odpowiedziałam, nie rozmawialiśmy ze sobą ale kiedyś bedzie to nieuniknione? następnym razem mam powiedzieć cześć? nie wyjdę na głupią?

Gość berries
mam faceta wiec lodzik odpada :P

Gość pek234567
nie musisz mu robić loda z połykiem

Gość ostry_meksykanin
no to go olej, w czym problem? czy wy baby do kazdej sytuacji musicie dopisywac niekonczaca sie historie? Filozofowac sie zachcialo kurwa.

Gość berries
ostry meksykanin : nikt nie każe Ci tego czytać, nie chcesz, nie czytaj i nie odpowiadaj, proste...

Gość ostry_meksykanin
Napisalas wiec zmusilas mnie do czytania tych durnych wypocin. Odpowiadam zes glupia i rozdrazniona. Jak idziesz do sklepu po bulki, ktorych okazuje sie ze nie ma to tez nie wiesz co zrobic? O MATKO CO TERAZ? koniec swiata w chuj i Armageddon. Usiadz i zaplacz slaba istoto.

Gość r5555555555555ty
Mów mu dzień dobry jak on tobie mówi.Ne skracaj sama tej granicy bo wtedy może stać się niezręcznie. Może nie pamięta cię a może wydaje mu się że skąds cię zna . Jak będziecie na stopie formalnej i ty sama się nie wychylisz to on raczej tez nie powinien.Chyba że miałby ochotę na numerek.

Gość dorośli ludzie nie mieszają
spraw prywatnych z zawodowymi jesli nie umiesz tego odzielić, to Twój problem ,ale nikomu tego nie okazuj

Gość berries
ostry meksykanin: rozdrażniony to jesteś ty, kulturalnie zapytałam a ty z mordą, zachowuj się chamie

Gość berries
r555555555555555ty dzięki za normalną odpowiedź

Gość ostry_meksykanin
Ja z morda, ja jestem bardzo kultularny, nioe co ty, brzydka cipa ktora jest niedoruchana i chce sie jebac z kim popadnie

Gość ostry_meksykanin
Przeciez ja jestem chamem i prostakiem, nie rozumiem co cie dziwi. Wytargalas mu pałe a teraz masz ochote na wiecej? Twoj problem nie miesci sie w moim zbiorze "PROBLEMY"

Gość ostry_meksykanin
jak juz sie chcesz podemnie podszywac to nie rob takich razacych bledow tepy chuju, tak ty 2 posty wyzej.

Gość xtermen
zaproś pana raz jeszcze przy okazji służbowych rozmów

Gość berries
Widze ze pełno tu frustratów którym w życiu nie wychodzi, chcąc sobie ulżyć trochę poprzeklinają, a obrażajcie jak ma wam to pomóc żałosne trole

Gość berries
ostry_meksykanin wytargałam i co z tego? pomyliłeś się bo nie mam ochoty na więcej, mam komu targać :P

bycie trolem to jedno ale bycie zajebistym trolem to juz wyzwanie. sluchaj no kolezanko, wskakujesz na bolca czy dalej sie bedziesz spierac nie wiadomo o co i po jaki chuj!

no i zajebiscie ze wytarglas, widac ze sie nadajesz do tego. Wiec nie placz juz ze znow sie pojawil tylko olej go cieplym moczem i nie stwarzaj sztucznych problemow bo mi sie zygac chce.

Gość berries
ostry_meksykanin hehe przypominasz mi mojego faceta, oleje go. Finito

Gość berries
rzygać sie pisze !