Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamaaaa

Jaki pensjonat/hotel polecacie na święta i sylwestra?

Polecane posty

Gość kamaaaa

Witam. Chcielibyśmy z mężem i naszym 2 letnim synkiem spędzić święta i sylwestra w jakimś hotelu, pensjonacie etc. Zależy nam, żeby w pakiecie była wigilia tradycyjna oraz bal sylwestrowy. Fajnie byłoby, gdyby dostępna była opcja wynajęcia opiekunki do dziecka. Myślałam o górach, kulig, ognisko itp ale wszystkie propozycje mile widziane. Czy któraś/któryś z Was korzystał z tego typu pakietów i może polecić jakiś ośrodek? Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Gość też mnie interesuje
ten temat mam dość harówki w domu

Gość kamaaaa
Nikt nie korzystał z tego typu usług? :(

Gość gość
W kwestii balu sylwestrowego zdecydowanie mogę polecić hotel http://uwitaszka.pl/ w poprzednim roku bawiłem się tam wyśmienicie i w dodatku nie wydałem na to fortuny, poznałem ciekawych ludzi, prawdopodobnie w tym roku też tam wrócę

Polecam pensjonat w Warszawie: www.melodia.oit.pl ładne pokoje, wszędzie blisko i świetna obsługa.

Gość gość
Ja rok temu święta spędzałam w hotelu Słowik w Poniatowie niedaleko Kazimierza Dolnego. Klimat był świetny! W dodatku przepyszne jedzenie. Widać, że właścicielom i obsłudze tego hotelu faktycznie zależy na komforcie swoich klientów. Gdyby nie to, że jestem w zaawansowanej ciąży na pewno ponownie spędziłabym święta z mężem w tym hotelu.

Gość adamz38
to zależy gdzie konkretnie - jeśli kato to spoko opcją jest hotel Iskra - do lotniska blisko a tanio i przytulnie