Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flutishi

Przerywam mu bo boje sie ze nie dojde

Polecane posty

Gość Flutishi

Jak to widza mezczyzni? Gdy on mnie piesci reka jest mi dobrze, jestem podniecona, ale zawsze mu przerywam i zaczynam sie zajmowac nim. Przerywam poniewaz boje sie ze bedzie musial mnie bardzo dlugo piescic, ze pomimo tego nie dojde, nie chce zeby czul sie niezrecznie ze nie moze mnie doprowadzic, nie chce doprowadzic do tego momentu w ktorym bede czula ze pomimo jego staran nic z tego nie bedzie. Scenariusz moze byc rowniez inny, moze dojde bez problemu, tego nie wiem. Sama nie mam z tym problemu i gdy jestem podniecona potrafie dojsc w kilkanascie sekund, ale sama wiem jak zrobic sobie dobrze a z facetem jestem od niedawna.

Gość ostry_meksykanin
Jak zwykle problem tkwi w twojej glowie - jak u wiekszosci kobiet. Nie zakladaj ze nie dojdziesz to bedzie ok w przeciwnym wypadku facet sie zarobi a ty bedziesz niepocieszona. Czy tak trudno podczas zabawy nie myslec?!?!! moze jeszcze myslisz czy przypadkiem kuchenka jest wylaczona? czy zelazko odstawilam? czy jutro do pracy zaloze to a moze to? czy supernova wybucha dzis czy jutro?