Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asaszka

antkoncepcja dla niepełnoletniej

Polecane posty

Gość asaszka

Mam spore wątpliwości przed zakładaniem tego tematu no ale zaryzykuje ;) Nie jestem osobą pełnoletnią ale uważam się za dojrzałą emocjonalnie kobietę odpowiedzialną za swoje czyny. Zależy mi na bezpiecznym współżyciu z chłopakiem którego kocham (jesteśmy razem prawie 3lata, na moje 18ste urodziny planujemy zareczyny). Prezerwatywy nie dają nam satysfakcjonującego poczucia bezpieczeństwa i swobody w łóżku. W tej kwestii nie mogę liczyć na moich rodziców którzy wyznają zasadę "najwcześniej po ślubie". Czy któraś z was ma podobne doświadczenia? Do jakiego ginekologa pójść i jak przedstawić sprawę żeby przepisał mi tabletki i nie zrobił afery? (przepraszam że się tak rozpisałam ale buszując w necie po takich tematach w większości napotykałam na piętnowanie niepełnoletnich aktywnych seksualnie..)

Gość asaszka
mój facet jest czarnoskóry i co będzie jak pokażę się w szkole z czarnym dzieckiem na ręku?:(

Wydaje mi się, że lekarz nie powinien mieć żadnych problemów abu przepisać Tobie tabletki. Napewno dobrze to o Ciebie świadczy, że odpowiedzialnie podchodzisz do kwesti seksu.