Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ista

OKRES ?????

Polecane posty

Gość Ista

Czy jezeli zrobilam sobie test ciazowy 15 dnia po owulacji i wynik jest negatywny moge przyjac ze nie ejstem w ciazy skoro okres sie spuznia. ?

Gość Myrevvvin
To zależy, czy uprawiałaś seks.

Gość Myrevvvin
To za 9 miesięcy (od 26 września) bocian przyniesie ci dziecko.

Gość Myrevvvin
Czy przed 26 września wiedziałaś, że chłopcy są zbudowani inaczej niż dziewczyny ? Chłopcy mają siusiaki, dziewczyny mają szparki.

Gość Ista
nawet jezeli na wyniku wychodzi mi jedna kreska ???

Gość Ista
i mam pewnosc zeby uwiezyc w to co piszesz? skoro np nie mam zadnych objawow typu bolace piersi itp.. i do tego widze jedna kreske ?

Gość św. piotre
urodzisz centaura

Gość ktossss
bolące piersi na początku ciąży? :D a to dobre jeszcze dodaj, że nie wymiotujesz, to już będziemy pewni, że nie jesteś w ciąży

Gość Ista
nie no super nadajaca sie strona do tego by komus coś poradzić . gratuluje inteligencji nie pytałam sie o jakieś glupie kometarze typu dzieci ufo czy inne potworki jedynie chcialam wiedziec czy to mozliwe ale widze ze ludzi inteligentnych na poziomie nie ma tu !! PROSTAKI

Gość wewewewe
Trzeba było pomyśleć przed dawaniem du.py

Gość Ista
A CO DO BOLACYCH PIERSI PANIE KTOŚ Z TEGO JAK OPOWIADAJA MOJE KOLEZANKI JEST TO PIERWSZYM OBJAWEM TEGO IZ MOZE BYC KOBIETA W CIAZY.!!! Ale chyba mało ktos jest tu ogarniety a udziela porad.

Gość ktossss
bo na kafe każdy ma już dość pytań o ciążę - czy my jesteśmy prorokami? idź do lekarza. może jesteś, może nie jesteś. co mamy Ci jeszcze zdiagnozować? raka na podstawie bólu w kolanie?

Gość Ista
uhmm.. dawaniu dupy no słownik jezyka polskiego widze tez opanowaliscie w jednym palcu :D

Gość ktossss
dziewczyno, nie ma jednoznacznych objawów ciąży! jedna na bóle jakieśtam inna dowiaduje się o ciąży w trzecim miesiącu. kto tu jest mało rozgarnięty?

Gość Ista
nie prosze o djagnoze czy potrafisz czytac ze zrozumieniem..??? Napisalam jasno...!! MOGE PRZYJAĆ nie oznacz zebyś pisał czy pisala tak masz racje nie ejstes.. Nie oczekuje takich odpowiedzi ale np inteligentnych prostych słow TAK mozesz tak przyjac . a to raczej nie oznacza ze nie ejstem tylko ze moge nie byc ale połowa zwas widze ze nawet nie zna znaczenia slow! a udziela sie

Gość Ista
dobra wiecej nie potrzeba mi tu wypowiedzi. nie wazne nie bylo tego szkoda czytac tego

Gość ktossss
ok, to odpowiadam: możesz przyjąć

Gość agaga
Mozesz przyjac ze nie jestes w ciazy!! jak najbardziej.. miałam nie taka sama sytuacje raz trzy tygodnie spozniał mi sie okres, mało tego mialam wyobraz sobie obiawy jakies mdłosci,zawroty głowy nerwowke jak cholera, az siostra wpadla do mnie z testem ciazowym,tst nic nie wykazał no i automatycznie przyjełam ze ,nie jestem w ciazy .. :)

Gość Ista
chodzi o to wlasnie ze ja nie mam objawow rozumiem ze mogloby cos oczywiscie w jakims malym moze stopniu . ale u mnie nic poprostu nic. Ja sie glupio denerwuje wyczekuje okresu a tu nic. tak samo wiec dzis tak zestresowana z wielkim szokiem zrobilam z porannego moczu i nic jedna kreska . mysle nad wybraniem sie do ginekologa w piatek dlatego weszlam z mysla ze moze ktos bedzie mial podobna sytuacje i chodz troche mi przyblizy sytuacje

Gość Ista
rozumiem rowniez to ze nie kazdy ma ochote sie wypowiedziec badz uznaje jak panowie z gory czy panie ze najlepiej jest popisac sie głupota. chodzi tylko o rozmowe i wypowiedzi ktora moglaby cos doradzic badz wybic z glowy taka mysl bo np byla w takiej badz podobnej sytuacji. tylko tyle