Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to zrobić.......

Jak schudnąć 30 kg?

Polecane posty

Potrzebuje konkretnego planu , zasad.Prosze o rade.

Gość ojciec yoyo bear
🖐️

Gość Kaja maja
jedz 4 posilki dziennie sniadanie 2 sniadanie obiad podwieczorek bez kolacji ostatni posiłek o 17 duzo niegazowanej wody przynajmniej godzinka cwiczen dziennie jesli masz siłe to wiecej zero slodyczy fast foodow chipsów itp zero ziemniaków na obiad same mieso w surowką duzo warzy owoców zero cukru zero ciast pij zieloną herbate przykładowy jadłospis na 1 dzien sniadanie kanapka z twarozkiem plus gorzka herbata 2 sniadanie jogurt naturalny plus jabłko obiad kurczak z surówką podwieczorek owoc I nie ma bata zebys nie schudła ja schudlam 25kg

Dzięki Kaja.Jakie to uczucie schudnąć tyle?:(

Gość Kaja maja
takie sobie bo ciągle ważę 120kg :) ale wierzę że będę jeszcze ostrą dżagą :)

Gość Kaja maja
super uczucie. mam 170cm wzrostu i teraz waze 55kg wczesneij było 80:D trzymam kciuki nie rozumiem po co sie podszywacie

przy duzej nadwadze to proponuje spotkac sie najpierw z dietetykiem, ktory bedzie pilotowal i poda dokladny jadlospis. tylko dobrego, gdzie wizyty nei sa zadsze niz co 1-2 tygodnie i zycze powodzenia

Dzięki. Jestem taka podłamana bo wczesniej byłam szczupła , roztyłam sie tak w dosc krótkim czasie , nawet nie zauważyłam jak mi przybyło ponad 20kg:O

Gość gość
ja też przytyłam 25 kg przez ciąże dwie, w pierwszej ciąży przytyłam 13 kilo, w drugiej 10 i w ten sposób waże teraz 78 kg. jestem załamana a mój organizm nie chce ze mną współpracować ;p mam problemy z trawieniem (od zawsze miałam) i spalaniem tłuszczu. ćwiczyć intensywnie też nie mogę bo mam borelioze i boli mnie wszystko po intensywnym treningu. diety różnego rodzaju też nie zdają u mnie egzaminu bo nie znosze wielu warzyw a one są podstawą wszystkich diet. poprostu chyba jestem skazana na otyłość :P

Gość gość
Noxelia to Ty?

Gość gość
Wiesz co. to nie takie łatwe schudnąć 30 kg Na to trzeba czasu, polecam motywować się na przykład z hipnozę, afirmacje czy sesje synchronizujące: http://skarbnicazycia.pl/q/?keywords=odchudz anie parę fajnych można znaleźć w linku. Poza tym sport, dieta i motywacja.