Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariusz7878

Czy to juz koniec ?

Polecane posty

Gość Dariusz7878

Jak zaczyna zona juz narzekac o obsolutnie wszystko to oznacza poczatek koniec zwiazka. Juz nie mam sile na klutnie, poddaje sie bo mi rece upadaja, doslownie. Co ona chce od takiego zwiazku, dlaczego nie powie ze juz nie chce byc ze mna ? :(

poczatek koniec zwiazka." na klutnie" bo mi rece upadaja" nadal nie wiesz o co chodzi? :P

hmm... moze szczera rozmowa pomoze? jesteście po ślubie i szkoda byloby tak to kończyć bez słowa wyjaśnień

Gość Dariusz7878
Nie wiem co zrozumiec, bylo b b dobrze miedzy nami, inne ludzie nam zazdroscili to ze zawsze takie szczescliwe wygladalismy i naprawde bylismy. Teraz to zmiana zupelnie, stracila prace i mowi ze nie ma czas na myslenie i martwienie o zwiazku. Jak rozmawiam to jest gorzej, bo, tak jak pisze nie ma czas na zwiazek, musi "zrobic porzadek w zyciu". Ja myslalem ze problemy razem sie rozwiazuje :( nie wiem

Gość kali jesc kali pic
to koniec nie stymulujesz jej umyslu praca jest na pierwszym miejscu nie przynosisz kwiatow od czasu do czasu nie dajesz buziaka po powrocie zapominasz przytulic przed zasnieciem nie myjesz zebow i nie zmieniasz skarpet

Gość a moze zrobiles jej cos zlego
i nawet tego nie zauwazyles?

Gość paris_avenue_
Wedlug mnie powinienes wlaczyc o wasz zwiazek, wiesz kilka klotni nie moze zaprzepascic tego co bylo miedzy wami. badz teraz bardziej dla niej wyrozumialy, gdyz stracila prace--> zrozum dziewczyne, postaw sie na jejje miejscu, jak ty bys sie czul gdyby nagle ciebie zwolniono?? napewno byc oczekiwal wiecej zrozumienia, wsparcia, czulosci, tego zeby podtrzymywac ciebie na duchu. Moze zapros zone na jakas fajna kolacyjke, wczesniej pojdzie na seans do kina, kup jej kwiatki tak jak juz ktos wczesniej wspomnial. poswiecaj jej teraz wiecej uwagi, badz bardziej wyrozumialy i sproboj zalagodzic ta cala sytuacje. ja mysle ze za jakis czas ona wroci do siebie i bedzie tak jak dawniej:) musisz to przeczekac, ale nie zakladaj od razu konca zwiazku, wedlug mnie powinienes zawalczyc o ten zwiazek a nie sie od razu poddawac. trzymam kciuki:)

Gość a moze przeloz ja przez
kolano i przylej solidnie? ;)

Gość Dariusz7878
Dziekuje Paris_avenue, warto uslyszec czegos takiego

przeczekac, ale nie zakladaj od razu konca zwiazku, wedlug mnie powinienes zawalczyc o ten zwiazek " kobiety to uwielbiają :) one potrafią zrywać by po chwili powiedzieć ci ze ona cie nadal kocha potrafia zrywac raz po raz by za chwile sie schodzić ... Skoro nie wiadomo o co chodzi w tym związku to chodzi o .... kasę lub innego faceta który być może pojawił sie na horyzoncie ?