Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaaaa

Do Wrocławian-co można robić we Wrocławiu?

Polecane posty

Gość palaaaa

Jakieś pomysły na spędzenie czasu wolnego z chłopakiem mi są potrzebne a oboje nie pochodzimy z tych okolic. Jakieś propozycje?

Gość BARDZO DOBRA RADA
możecie się utopić w Odrze

można iśc do C.H Arkady Wrocławskie, można iść na pergole, do chińskiego parku ;) można iśc na most zakochanych na którym jesrt tysiące kłódek z inicjałami par ;) masa masa masa :)

Gość palaaaa
espees-dzieki, juz szukam w google:)

A weekend do casa de musica na rynku :D odjazd. Można pójść do rodeo drive zjeść napić się pogadać. Można do parku szczytnickiego czy południowego, do zoo do kina helios koło rynku lub CH Magnolia, cinemacity w CH Korona dużo jest rzeczy do roboty we wrocku, wyspa słodowa, okolice uniwersytetu.

Gość palaaaa
dzięki wam wielkie!

Gość Makrelinaqw
A może Gokarty. W Sniechnicach jest kryty Tor gokartowy Mała Monza. Byłam w zeszłym tygodniu razem z chłopakiem i było cudownie, najważniejsze jest że nie trzeba umieć jeździć samochodem żeby poczuć się jak kierowca:)) Teraz w Ferie obniżyli ceny za 20 minut jazdy zapłaciliśmy 45zł. a zabawy było co nie miara. Polecam

Gość nie da sie rozwiazac
oj nic we wrocku sie nie porobi... slabe miasto

Gość mamzino
Ej a co to jest aplikacja Wyzwij na wyścig na torze Mała monza Czy ktoś brał w tym udział?????

Gość hfiudsgfiwgfdi
zoo za 3 zl (w tym tyg) hala stulecia parki - japonski! a hie chinski!, poludniowy, szczytnicki ostrow tumski i wymieniony wyzej most tumski z klodkami park wodny

można wszystko :D dosłownie, szczególnie w czasie wakacji, pełno atrakcji, ogródków, zagranicznych turystów :) jak już pozwiedzasz wszystkie standardowe miejsca to fajne do chwili wytchnienia jest grand cafe na grunwaldzie. blisko panoramy racławickiej :)

Gość wrocławianka71
Ciekawą propozycją jest laserowy paintball np w zona71 na Fabrycznej. Jeśli ktoś lubi aktywny wypoczynek znajdzie tam labirynt do gry na dwóch kondygnacjach w klimatycznej hali przemysłowej przy Fabrycznej 14. Dobra zabawa, w szczególności gdy pogoda nie dopisuje. Pozytywna adrenalina zapewniona :)

Gość ayris
Z tego co widziałam na http://wroclaw.q-mapa.pl to we Wrocławiu ostatnio sporo się dzieje i nie ma szans na nudę. Co chwilę są jakieś imprezy, premiery i zajęcia dla małych i dużych. Ja postanowiłam od lutego co weekend gdzieś wychodzić z rodzinką zamiast siedzieć w domu. Jest w czym przebierać więc na pewno znajdziemy jakieś zajęcia dla nas.

Gość gość
Nie jestem pewna czy temat dalej aktualny, ale ja mogę się podpisać pod wizytą w spa. Gdzie można się spokojnie zrelaksowa i odprężyć. Jest kilka salonów, które stoją na wysokim poziomie i w nawet spoko cenie we Wrocławiu. Ostatnio miałam okazję zawitać do www.green-spa.pl . Wizyta ok, jedyny niewielki minu to parking, chociaż udało się szybko znaleźć miejsce.

Gość gość
spróbujcie czegoś takiego jak escape game www.outroom.pl wchodzisz do horror room i próbujesz się z niego wydostać :)

Gość gośsć
Ja to chodzę na masaż :)) polecam Symbio-masaz.pl a najlepiej do Pani Eweliny.

Gość Sambario
Idź na kręgle w Sky Tower http://skybowling.pl A przy okazji możesz wjechać na górę podziwiać widoki. Sky Tower jest ciekawym obiektem, więc grzechem byłoby nie skorzystać z jego możliwości.

Gość gość
co robić? ja 18 czerwca biec będę w 4 pko nocnym wrocław półmaratonie. Dobrze przygotowany bieg, w fajnym wrocławskim nocnym klimacie

Gość gość
polecam wybrac sie do zony71 na rundke laser taga, my ze znajomymi wbijamy tam bardzo czesto, żeby się troche powyżywać i odstresować ;)

Gość gość
Pasaz Niepolda polecam :D takie grube wixy jak nigdzie hehe

Gość ania_studentka
ktos tu wyzej juz wspominal o zonie 71, wiec tylko potwierdze, ze to faktycznie fajna forma rozrywki ten lasertag. i dojazd spoko, to jest na fabrycznej, ale blisko WSB i sporo autobusow np. :)

Gość gość
Ja też nie miałam za bardzo co robić popołudniami to zapisałam się na basen. Pływać nie umiem, więc zapisałam się do szkoły pływania Fala, są specjalne grupy dla dorosłych. Pływamy na basaenie Redeco. Na zajęcia chodzę regularnie raz w tygodniu, kurs trwa do 31 marca, mam nadzieję, że do tego czasu opanuję dobrze pływanie i już będę sama przychodziła i pływał :)