Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cokolwiekja

przeraźliwie niskie ciśnienie

Polecane posty

Gość gość
Senior zapisuje do 120 wynikow i jest latwy w obsludze. Tata da rade :)

Gość karilona

Powtórzę się po innych osobach ale też polecę model Senior. Żadnych problemów przy pompowaniu i przy przeglądaniu wyników.

Gość kik
Dnia 20.12.2018 o 14:14, Gość karilona napisał:

Powtórzę się po innych osobach ale też polecę model Senior. Żadnych problemów przy pompowaniu i przy przeglądaniu wyników.

Polecam Senior-a, mam już swoje lata i korzystałam już z wielu modeli, ten jest najbardziej intuicyjny i komfortowy dla ramienia (mankiet nie ciśnie aż do bólu).

Gość woki

Na rynku znajdziemy sporo różnych ciśnieniomierzy więc pewnie coś interesującego będzie można pośród nich wybrać. Ja korzystałem już z kilku modeli od Sanity i w sumie zawsze sprzęt się dobrze sprawdzał więc można zerknąć na tą firmę. Z tych sensownych modeli miedzy innymi Smart Cardio – bardzo wygodny w obsłudze, praktyczny ciśnieniomierz.

Gość nmn

Warto zerknąć za ciśnieniomierzem do Sanity – bardzo dobra marka z wieloma ciekawymi produktami. Kupowałem jakiś czas temu termometr, obecnie korzystam z ciśnieniomierza Serce Plus i naprawdę bardzo dobry sprzęt, działa bez zarzutu.

Gość majka

Raczej w moim domu ciśnieniomierz nie jest zbyt często użytkowany, mamy mały model na wszelki wypadek od Sanity bodajże SmartCardio czy jakoś tak się nazywa. W obsłudze prosty, poręczny. Ogólnie jak chcesz coś takiego kupić to pewnie najlepiej podpytać w aptece, co warto wybrać.