Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojeeesieeeee

DUCH DZIADKAAAA

Polecane posty

Gość bojeeesieeeee

to okropne.. mój dziadek zmarał 2 tyg temu, mieszkał koło mnie, choc kontakt mielismy słaby, nie chodzilam do niego i w ogóle..jak byłam mała to owszem, wnusia dziadziusia.. ale ostatanimi czasy nie bylo kontaktu.. i od momentu jego pogrzebu nie moge spac, musze widziec caly swoj p[okój, bo jak odwróce sie do sciany to sie boje, ze on za mna stoi :O co wieczór o tym mysle, nie zejde sama na dół, spie przy lampce, cała noc idzie tv, to jest koszmarrrr.. nienawidze wieczorów, boje sie ze zobacze jego ducha, ze to mnie przerazi i tak co noc od 2 tyg, zaczynam sie wykanczac:O

Gość Po smierci kuzyna mialem
tak samo, okropne uczucie :O

Gość bojeeesieeeee
nie wiesz czym to jest spowodowane??://

Gość Dziewczyna z Warszawy
tez tak mialam.... minie z czasem.... najlepiej... mieszkaj z kims w pokoju, przynajmniej spij z kims w pokoju! bedzie ok!

Nie jestem pewien czym, ale wiem, ze prawie zawalu nie dostalem.

Gość bojeeesieeeee
no nie mam z kim, mieszkam jeszcze z rodzicami, bracia dziela razem pokój.. wiec u nich miejsca nie ma, a w 1 noc po smierci nie spałam do rana , poszłam do mldoszych braci do lozka spac, i trzęsłam sie ze strachu, ze go zobacze

Gość Zuzanna Aamelia
A co sie takiego starsznego stanie jak go zobaczysz? To co opisujesz spowodowane jest Twoja wlasna podswiadomoscia.

Gość hymka
Daj na msze. Proste. Zamów msze w intencji twojego dziadka. prosi cie o wstawiennictwo. Bedzie spokoj po tym.

Gość bojeeesieeeee
no zamówiła moja rodzina msze za dziadka, moi rodzice. problem w tym, ze ja nie chodze do koscioła :O wierze w Boga, wiem ze istnieje, ale nie lubie chodzic do Kościola nie chodze od 2 lat mam 19 lat

Gość bojeeesieeeee
i ta mysl, ze ja go zobacze na krzesle w nocy mnie paraliżuje, nie wyjde wieczor przed dom zapalic, jak zapale nawet swiatlo bo mam wrazenie ze ten chłodny wiatr to on i w ogóle.. :O chyba zwariowałam

Gość bojeeesieeeee
piszcie proszeee

Gość Zuzanna Aamelia
W takim razie rozwin te mysl. Dlaczego Cie paralizuje? Co najgorszego moze sie stac jesli dziadka zobaczysz? I wazniejsze - Dlaczego uwazasz , ze mozesz go zobaczyc? na jakiej podstawie tak myslisz?

Po czaie Ci to minie, mnie meczylo pare tygodni. Jescze mnie brat nastraszyl.

Gość bojeeesieeeee
nie wiem takie mam mysli, zawsze interesowaly mnie duchy i zjawiska paranormalne.. :O ale teraz to jest dramat, boje sie, boje sie ze go zobacze jak na mnie patrzy, ze w salonie go zoabczy jak lezy w trumnie, jakies chore fazy :o a widziałam go w trumnie i widziałam go jak leżał już nieżywy, umarł nagle i dosyc młodo, miał niewiele ponad 60 lat :O

Gość bojeeesieeeee
;(:(:(

Gość Zuzanna Aamelia
Jezeli interesowalas sie zjawiskami paranormalnymi to chyba znasz zasady jakie nimi rzadza. Postaraj sie jednak odpowiedziec na poprzednie moje pytanie.

Gość bojeeesieeeee
nie wiem czemu sie boje, bo sie boje, takie mam juz podswiadome myslenie, boje sie widoku osoby zmarłej, jakiegos ducha, to mnie przeraża :(:(:( interesowalam sie znajwiskami paranormalnymi na zasadzie, ze lubilam takie filmy, ksiazki, opowiesci;...

Gość doronia .....
Po śmierci Mamy w sumie miałam coś podobnego, z tym że Mama zmarła przy mnie, trzymając mnie za rękę... Nie mogłam się długo z tym pogodzić. Miałam wtedy 20 lat. Tak jak ty spałam przy telewizorze bałam się ciemności. Ale dużo się modliłam. Postawiłam przy łóżku zdjęcie Mamy i często mówiłam "Do Niej". Wg mnie taki stan jest spowodowany tęsknotą (przynajmniej w moim przypadku). Do tej pory "rozmawiam" z Mamą :) czuję jej obecność w moim życiu i wiem że "czuwa" nade mną.

Gość po co sie bac
Sama sie nakrecasz, gdybym ja ciagle myslala co moze sie zdarzyc pewnie z domu bym nie wyszla.A tak swoja droga to chyba wyrzuty sumienia masz po prostu, boisz sie ze juz nie naprawisz niczego, bo nie masz takiej mozliwosci.Nie sadze by dziadek mial zamiar cie straszyc, ale postaraj sie usiasc w pokoju i mow do niego tak jakby tam byl.Przeciez i tak uwazasz ze tam jest wiec powinno pomoc.Powiedz mu to wszystko co ci lezy na sercu.Albo jesli nie pomoze napisz list idz do niego na grob i spal na jego grobie ten list do niego.Bo o niego tu chodzi i wasze wzajemne relacje.Wyobraz sobie ze znow jestes jego mala wnusia i mocno cie przytula, pozegnaj sie z nim.Moze jest tak ze to wlasnie ty nie pozwalasz mu odejsc.