Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala890203

Test, 10 tydzień!

Polecane posty

Gość mala890203

Witam Drogie Panie! Mam nadzieję, że Wasze odpowiedzi mnie uspokoją! W końcu większość z Was ma dużo bogatsze doświadczenia ode mnie pod tym względem. Mam 21 lat, mój okres dopiero od dwóch lat jest regularny.. no w miarę regularny. Nie brałam nigdy tabletek. Współżyłam z chłopakiem 2 sierpnia br.. Potem normalnie miałam okres... 19 sierpnia :) Natomiast we wrześniu się on nie pojawił. Żadnych objawów ciąży.. nic! Zrobiłam wczoraj test... w końcu 72 dzień od potencjalnego zapłodnienie. Tak czysto profilaktycznie. Wynik negatywny, ale bezpośrednio po wypiciu piwa i to popołudniu! Pytanie najważniejsze! Czy po takim czasie od ewentualnego zapłodnienia test może wyjść negatywny pomimo ciąży? :) bardzo proszę o odpowiedź! Nie obraźcie się, ale nienawidzę dzieci, nie chcę nigdy w życiu ich mieć i to się na pewno nie zmieni, więc modlę się, żeby test okazał się prawdziwy!

Gość alaaa ma kotaaa
"Poziom hormonu we krwi wzrasta już po 7 dniach od owulacji. Następnie wolno i stabilnie rośnie, aż do 2-3 miesiąca ciąży. Po tym okresie poziom HCG spada, aż do porodu." Tak więc ciężko cokolwiek napisać . Gdyby się sugerować tą notką w 10tc jest prawdopodobieństwo, że mimo ciąży test mógł kłamać bo hormon powoli spada. Z drugiej strony myślę, że tylko niepotrzebnie się nakręcasz i powinnaś wybrać się do ginekologa.

Gość mala890203
Dziękuję, że odpisałaś :)

a na nastepny raz jak nienawidzisz dzieci i ich nie chcesz miec zabezpieczaj sie lepiej zeby nie dopuscic mozliwosci ciazy. bierz tabletki dodatkowo gumka i masz duza prawdopodobienstwo ze ciazy nie bedzie albo zastrzyk na kilka lat

Gość mala890203
Tobie również dziękuję :) Ale wiesz... człowiek mądry po szkodzie! Już się umówiłam na wizytę. Tabletek nie odpuszczę! :) Pozdrawiam!