Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela1777

Czy takie buty nadadza sie na snieg????

Polecane posty

Gość babcia Muminka
najlepsze są sandały

Gość niektóre z was to
na śnieg się raczej nie nadają, będzie widać zacieki od soli. buty nie są złe, ale typowo jesienne. fioletowe mi się podobają :)

zamszowe nie bardzo, gdy śnieg będzie topniał to buty Ci nasiąkną. ale na mrozy mogą się nadać. wiem, bo miałam rok temu i całe mi się porozklejały a nie były najtańsze :O.

Gość mały odkrywca
nie nadaja się bo: -mają beznadziejną podewszę na której będzie się nieźle jeździć -podeszwa jest cienka więc przy minusowych temperaturach będzie ci z nich zajebiście zimno -zostają na nich ślady po soli których nie da się zmyć -ten obcasik jest koszmarny i będziesz się nim zapadać w śniegu

Gość bbbnnbnbbnmmn
dokłądnie, sliska podeszwa, jak bedzie odwilż to bedziesz miała kałuże w bucie :o lepsza skóra

Gość asdfgfhjkl
to nie jest zamsz-to tak po pierwsze. to zwykly tekstylny material ktory przesiaka woda. w zeszlym roku mialam podobne, nawet je zaimoregnowalam ale to nic nie dalo. najlepiej kupic skorzane i zainpregnowac. jak tansze to ze skory eco i pastowac zeby sol nie wsiakala

Gość asdfgfhjkl
pisze bo tez mialam z takiego a'la zamszu. nie wiem jak sie but ze skory zamszowej

Gość asdfgfhjkl
*nie wiem jak sie zachowuje

kurcze to mam problem, bo chcialam cos na plaskim a te ze skory ekologicznej wygladaja babcinowato:/ tamta zime chodzilam w kozakach na obcasie i jednak takie buty nie nadaja sie na snieg.

Gość jupikajej
na snieg najlepiej nadaja sie porzadne buty turystyczne, kochana :) ja na takie kozaczki zerkam tylko i wylacznie kiedy jest suchutko na ulicach. zima chrzanie elegancje i poginam w butach z porzadnym traperem.