Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz skoczę

Jakiego mam doła, ja pierdolę.

Polecane posty

Gość zaraz skoczę

Nikt mnie nie chce, dzisiaj przezwyciężyłam swoją nieśmiałość i pierwszy raz w życiu podbiłam do faceta, który mi się podoba (dwa lata już, jebane dwa lata!), walnął mi z wielki uśmiechem, że jest miło zaskoczony tym, że zagadałam, a potem się pożegnał :o :o Ja pierdolę, żyć mi się nie chce :(

ojj wiem jak to jest..sama przez to przeszlam i tak samo po 2 latach i co z tego wyszlo? olał mnie.. pamietaj tego kwiatu jest poł kwiatu:P wiem ze to stare przyslowie i takie proste ale nie poddawaj sie nie ten to bd nastepny:)) chociaz samej ciezko mi o tym mowic:( sama jestem zakochana a on ma inna:(( a jednak daje mi te je*ane sygały ze nie jestem mu obojetna..i niewiem co robic;(

Gość w sumie to może być
pomasuj sobie cycki i wypij ciepłą kawę.

Gość bajlabajla
pełne rowy tego chwastu a nie kwiaty jakies

Gość mały odkrywca
Nie przejmuj się kochana, najwidoczniej to palant;) Faceci nigdy nie kumają o co nam chodzi i jak drogo czasami kosztuje nas takie zagadanie. Ja mojego musiałam za uszy wyciągnąc na randkę, było wszystko git zarówno z mojej jak i jego strony ale potem nie doczekałam się rewanżu. Taki los;) Trzymaj się i rzeczywiście: nie ten to inny

ja ma doła od pół roku i kilka prób samobójczych za soba... i cały czas o tym mysle żeby się rozstać z tym światem a jednak nie moge... chyba leki pomagają na depresje... a ty za to że gość ci powiedział: żegnam - masz doła? zajebisty powód. jakby cię zona po 2,5 latach małżeństwa wyjebała i powiedziła że się toba brzydziła cały czas i nigdy nie kochała ? i jeszcze się chwaliła że ma już innego gacha? nie zycze nikomu!

Gość Lysy
Tego kwiatu jest pol swiatu, a 3/4 chuja warte. tyle w tym temacie

Gość ffffrrrrrrrer
ale dlaczego mowicie ze palant gdy zostajecie odrzucone. moze akurat autorka nie jest w jego typie! tylko dlatego by nie byc palantem mialby siedziec zbaba na ktora by rzygał?

Gość sssssennnnnnnnnnnnnnn
caster rpzykro mi:( ja tez mam straszne zycie, strasznie ze mnie ono zakpilo jest mi starsznie zle ale mam stracha sie zabic......jestem tchorzem