Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vgvtgvcfct

potrzzebuje pilnie wrózki

Polecane posty

Gość vgvtgvcfct
nie wiem co mam robic, nie wiem czy on sie ze mnie nabija, czy ja mu sie podobam, nie chce wyjsc na idiotke, ale takze nie chce stracic :( bo potem bede zalowac, nie wiem po prosto co mam robic, czy dalej usmiechac sie i zaczac działac czy odpuscic sobie?

Gość Wróżka Aniela_Anna
Jest prawdopodobniestwo ze podobasz mu sie ale mozliwe ze sie z ciebie nabija, możesz sobie odpuścić ale być może powinnać spróbować.

Gość vgvtgvcfct
"Jest prawdopodobniestwo ze podobasz mu sie ale mozliwe ze sie z ciebie nabija, możesz sobie odpuścić ale być może powinnać spróbować" wybacz ale takie cos kazdy moze powiedziec nie bedac wrózka ;)

Gość ella90
vgvtgvcfct, a może lepsza byłaby rozmowa z kimś, kto nie zna obu stron i widzi sytuację inaczej? :D Wróżki... jakoś im nie wierzę :D

Gość vgvtgvcfct
tem nie wierze ale ja poprostu juz sama nie wiem co robic, zalezy mi na nim, a nie czuje sie malowartosciowa i mysle ze taka brzydka i gruba osoba jak ja napewno sie nie spodoba nikomu :(

Gość vgvtgvcfct
czuje się malowartosciowa *

Gość ella90
Każda kobieta tak ma... no może prawie każda. Ja także czasem czuję się małowartościowo i w ogóle... Nie wierzymy w siebie, a tak nie powinno być. Jeśli ci zależy na nim to walcz ;)