Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta03

Bałam się powiedzieć o seksie.!

Polecane posty

Gość aneta03

W zeszłym roku poznałam pewnego chłopaka. Nie byliśmy ze sobą. Nie byliśmy parą, ale spotykaliśmy się często u mnie albo u niego. Ze spotkania na spotkanie wszystko szło do przodu. Nie uprawialiśmy seksu. Chciałam tego bardzo, ale mu nie powiedziałam o tym. Co dziwnego, chciałam seksu, ale jak byliśmy kiedyś na spacerze i usiedliśmy w spokojnym miejscu pozwoliłam mu na włożenie rąk pod koszulkę, sama pomogłam odpiąć stanik i masował moje piersi. Czułam się jak w niebie, bo nigdy wcześniej na to nie pozwalałam. Ale po tym nie miałam ochoty na nic. Z jednej strony chciałam z nim seksu i on ze mną też, bo mi o tym powiedział, ale z drugiej strony nie chciałam, żeby mnie w ten sposób dotykał. Do tej pory dość intensywnie ocieraliśmy się o siebie. Raz kiedyś na spacerze włożył mi ręce między nogi i przez spodnie łaskotał. Nie umiałam nic zrobić, chociaż nie chciałam tego. Dziś już nie utrzymujemy kontaktu, a ja nadal chcę tego. Co teraz?

Gość Young man
Jak będziesz mieć swojego chłopaka będziesz mieć wszystko. Tak to tylko możesz zostać wykorzystana w jednym celu no chyba że o to ci chodzi:)