Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieskie_migdaly

waga w ciąży ;(

Polecane posty

chcialam zapytac jak mniej wiecej przybieracie na wadze. Ja mialam wizyty co 3 tygodnie i przybieralam średnio po 2kg. teraz mam juz wizyty co 2 tyg. i przytylam tylko 100 gram. Czy to nie za malo?

Gość lilankaaa
ja jestem w 28 tygodniu i już 9 kilko do przodu.... poprostu masakra, jak tak dalej pojdzie, to do konca bede wygladala jak mors

Gość lilankaaa
obwodu akurat nie mierzyłam, jak znajde miarke zaraz zobacze ile mam, a ty w obwodzie ile?? mi lekarz powiedzial, ze kazda tyje indywidualnie... jedne na poczatku ciazy tyja duzo, a potem waga staje lub zwiksza sie minimalnie a mimo to dzieciatko rodzi sie z waga prawidlową, wiec sie nie przejmuj....

kurczę mam ten sam problem. Do 29tc przytyłam 8kg, a teraz schudłam 1kg w ciągu tygodnia. Jem jak zwykle, ruchy czuję, synek rośnie idealnie a waga stoi lub spada- tak jest od dwóch tygodni

Gość lilankaaa
no właśnie mam wrażenie ze ciagle jest taki sam.....

Gość soniaaa30
:) moja córcia też głowka na dól.... tak naprawde nie ma co sie przejmowac ta waga i wielkoscia brzucha

Gość soniaaa30
ja mam na wysokosci pepka 92 cm

Gość agulina 85
do 19 tyg ciąży 1,5 kg teraz 21 tydz i chyba już 1 kg znowu więcej, obwód brzucha 78 cm i wydaję mi się że co tydz 1 cm przybiera

sonia, czyli tez masz takie nieprzyjemne uczucie parcia na pecherzyk,jajniki i inne? Jak moj sie rusza to normalnie mnie pobolewa,albo jak sie wyciąga to tez malo przyjemne ;:)

Gość soniaaa30
ojjj mam straszne parcie na pecherz, w nocy to musze z 10 razy wstawac do toalety

Gość soniaaa30
wiesz co moja maka wogole od samego poczatku jest leniwa i rusza sie troszke posniadaniu i potem dopiero okolo 22 i odczuwam to tak dziwnie jakby falowania, takie wybicia od wewnatrz. Czasami odczuwam wlasnie dyskomfort, jak uciska na pecherz, tak jakby cos mi tam ugniatalo